Zagor Super Moderator Staff member Mar 17, 2013 #142 Hvala svima,ipak posle svega sat je na sigurnom mestu.Najbitnije je da je sada potpuno ispravan i da kucka,kucka,kucka...........
Hvala svima,ipak posle svega sat je na sigurnom mestu.Najbitnije je da je sada potpuno ispravan i da kucka,kucka,kucka...........
Zagor Super Moderator Staff member Mar 18, 2013 #143 Obecao sam profi grupnu amfibijsku (nije bas neki kvalitet,slikano mob.) pa evo-
Dragojlovic Darko New member Mar 18, 2013 #145 Zagore veoma lijepa ruska druzina na okupu i da te sluze jos dugo godina:adore:
bt321 New member Mar 18, 2013 #150 svaka cas sada jos da te prime u GASPROM u upravnomodboru:congrats:
Zagor Super Moderator Staff member Mar 19, 2013 #152 bt321 said: svaka cas sada jos da te prime u GASPROM u upravnomodboru:congrats: Click to expand... Ako me prime bice satova za ceo forum,OBECAVAM. Vi birate, ja castim :dance3:
bt321 said: svaka cas sada jos da te prime u GASPROM u upravnomodboru:congrats: Click to expand... Ako me prime bice satova za ceo forum,OBECAVAM. Vi birate, ja castim :dance3:
Zagor Super Moderator Staff member Mar 20, 2013 #154 Danasnja prinova,jos jedan Roamer searock(ovaj ispravan ).Nekoliko godina stariji model od prethodnog a u njemu je MST 415 sa 17 kamencica.Ovih cu dana probati malo da mu povratim sjaj mada mi ovako deluje simpaticno
Danasnja prinova,jos jedan Roamer searock(ovaj ispravan ).Nekoliko godina stariji model od prethodnog a u njemu je MST 415 sa 17 kamencica.Ovih cu dana probati malo da mu povratim sjaj mada mi ovako deluje simpaticno
Zagor Super Moderator Staff member Apr 24, 2013 #159 Danasnja prinova Dugena 444 calendar. Mehanizam je potpisan DUGENA 2113 sa 17 kamencica.