Zagor - moja kolekcija

Živa legenda japanske industrije satova sa sekundarom koja osvežava izgled.

Da ga nosiš u zdravlju i neka te dugo služi :beer:

pa zagore sve pohvale za ovu kolekciju i spasavanje satova koji su osudjeni na propast....:congrats:

Hvala Vladane,hvala Gygy.Sto se tice spasavanja osudjenika nekako mi je zao kada ih vidim na gomili ,na suncu i u prasini kako ih LJUBITELJI i POZNAVAOCI odguravaju i tretiraju.Desilo mi se par puta da sam slusao takve strucne komentare o amfibiji da sam posle odlaska STRUCNJAKA kupovao te iste amfibije od zbunjenog prodavca za 200-300din.Nisam odavno isao u misiju spasavanja zbog CERTINE,SEIKA i nadam se jos jedne petice. Ali uskoro........

Zamalo pa tacno u podne uselih jos jednu peticu.Radi se automatiku sa kalibrom 7S26 A i 21 rubinom.Pozadina je providna a iluminacija vise nego odlicna. SEIKO 5-b.jpg 040820121247.jpg Mislim da je ovo najbolji poklon koji sam mogao da dam sebi za rodjendan.

Bravo Zagore :congrats: Seiko je uvek dobra kupovina. Jedno dobro poliranje izbrisalo bi 10 njegovih godina starosti. ;)

Hvala Djordje. Bas sam se potrudio da ih uselim pred odlazak na odmor,my women samo vrti glavom i pita DOKLE VISE?

Danas sam stigao sa odmora i to sa prinovom.Posle svih jurnjava za mojim andjelima po Sokobanji,naletoh juce na vasaru medju gomilom kineza i ostalih gluposti od nazovi satova na DOXU.Bez razmisljanja sam je zgrabio,okrenuo krunicu par puta masina proradila ja platio pa juri kao sto rekoh za klincima(ANDjELIMA).Ostaje da nabavim kvalitetan kozni kais i da je malo prosetam po Darkvudu. DOXA 3.jpg

Dobar ulov.Cestitam.:congrats: Vidis sta je iskusno oko. Dok juris za klincima,jednim okom stizes da osacujes sat.:thumbup:

Iggy upravu si,bas posle kupovine sam osetio neko olaksanje.Zaboravio sam cak i na umor.

Back