| Dominator Najbolji igrač domina u penzionerskom domu. Ništa više Najprodavaniji artikl u Srbiji. -Daćete mi jedan hleb. -Još nešto? -Ništa više. Feministkinja Nedojebana intelektualka. Metla Stavila. Metla sam ručak!! Poremećeni bračni odnosi Kada ti žena zaboravi na godišnjicu braka. Od čoveka "Od čoveka", sa akcentom na "o", je jedan od najboljih brendova u Srbiji. Koristi se za najrazličitije proizvode iz domaće radinosti: rakije, vina, likere, čajeve, lekove, masti, džemove, sokove, slatka, začine, zimnice... Kada se kaže "od čoveka", znači da je proizvod vrhunskog kvaliteta, dalje se ne postavljaju pitanja, jedino se može pitati: "Aj nabavi i meni". Može se upotrebljavati i sa priloškom odredbom za mesto, npr: od čoveka sa Kopaonika, od čoveka iz Leskovca... dva prijatelja: "Uuuu, Rašo dobraa ti ova rakija! Odakle ti?" "Od čoveka!" ili dve prijateljice: "Mico, odakle si nabavila onaj čaj za pritisak?" "Uzeo Raja od čoveka sa Goča." Bankina Superlativ priloga levo. Koristi se u saobraćaju. -Levo, levlje, bankina! bambi Malo Jelen pivo. -Kelner, moze dva bambija? stereo je kad ti istovremeno "drže predavanje" žena i keva. Ako se uključe i deca i ćale onda je to surround. Izviđač Dečak obučen kao kreten kome zapoveda kreten obučen kao dečak. Skočko Dildo Milke Canić. Pas Čovekov najbolji prijatelj. Ako imate bilo kakvu sumnju u ovu definiciju uradite sledeći test: Stavite u odvojena dva gepeka vašeg najboljeg druga i vašeg psa i zaključajte ih. Dođite posle dva sata i otvorite ih. Ko vam se iskreno obradovao? biračko telo zgodna riba koja može da bira koga će da ima. Mocart Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao najpoznatiju melodiju za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. Voleo je da se kladi... lovci Naoružana grupa ljudi koja kroz šumu ide u kafanu. Izvini Univerzalno ime za konobare širom Srbije. Izvini, je l' možeš da naplatiš? Publika u Milioneru Deo rodbine i prijatelja koji nisu baš pametni da bi ostali kućama i bili "Pomoć prijatelja". Kamera u skupštini Isto ko i posmatrač ispred kaveza. Kad ga nema, majmuni mirni i ćute. Kad gleda, majmuni krenu da se deru, skaču i bacaju govna jedni na druge i na posmatača. Daska za peglanje Daska na WC šolji na koju vam je često naslonjena glava dok povraćate... Gusle Muzički instrument koji je lakše svirati nego slušati. Školska torba Obrnuto proporcionalna uzrastu deteta, sto je dete starije torba je manja... Trojka u zadnjim sekundama Utrcavanje u kucu i neartikulisani ulaz u WC Deka i Baka Deda i baba od kojih se ocekuju pare u bliskoj buducnosti. Ostvarenje sna Ko kaže da u Srbiji nije moguće ostvariti snove poštenim radom? Moj ćale, još od 90-te godine sanja o tome da vozi BMW-a, i pre neki dan je kupio baš tog iz 90-te. pink floyd Jedini način da se reč ''Pink'' spomene u kontekstu kvalitetne muzike i kvaliteta uopšte. Željko Mitrović Bogataš i bivši muzičar. Uvek PINK, nikad FLOYD. Srpski bob Yugo koji pali na gur. Gura se do prve nizbrdice, a onda uskakanje u trku. Sujeta Razlika između onog što jesi i onog što misliš da jesi. Apotekarkina potpitanja Pitanja koje vam postavlja apotekarka ne bi li joj konkretizovali zahtev koji ste pročitali sa papirića. Kod većine muškaraca ova pitanja izazivaju povećanu vlažnost čela, grčenja u digestivnom traktu i kuršlus u svim organima za razmišljanje. Apoteka... apotekarka: izvolite miodrag: (čita iz puškice) dajte mi Nekakavnol apotekarka: 200 ili 500 miligrama? miodrag: (glumi pribranost... rad klikera mu ide ovim tokom... "uzeću 500! od viška glava ne boli! hm... da li to važi i za medikamente? ako popiješ više nego što treba, glava boli... tako je bar sa rakijom... a rakija je valjda isto neki lek... ovo slabije može i dva put da se uzme ako treba.. da!) od 200 mi dajte! apotekarka: mast ili krema? miodrag: (boja lica k`o da mu je deda Bik Koji Sedi, a ne Živadin Koji Kravu Ima... iz ušiju purnja k`o iz odžaka... krema ili mast? jebote, u čemu je razlika... i jedno i drugo može da se maže na leb, samo što od masti mogu i čvarci da se prave... al kakve to veze ime) ovaj... hm... pfff apotekarka: a za šta vam treba? miodrag: (kao iz puške) za ženu! apotekarka: nisam vas pitala za koga, nego za šta... šta je boli? miodrag: (što mi se beše onomad žalila... šuljevi ili žuljevi... ili beše migrena... a i ona, uvek nađe za vreme utakmice da priča kad su mi uši podešene da samo Gojka Andijaševića `vataju.... a u pizdu materinu više) dajte mi i kremu i mast! i jedno i drugo u svim jačinama i bojama i dizenima koje imate! WC šolja Mesto nastanka raznih planova i ideja koje uglavnom zaboravite po izlasku iz kupatila. Novčanica od 5000 dinara Ono sto te automatski obelezi kao falsifikatora u svakoj prodavnici. Sluzi za mirisanje, pipanje i gledanje u sunce kroz nju. numeracija NBG blokova Najbolji poznati algoritam za randomness ikada napisan. poslednja reč tehnike "Kvrc!" Emajliran Zatrpan elektronskom poštom Samo da mi je preziveti i neću više nikad! Rečenica koju izgovara veliki broj mladih ljudi, obično subotom veče, kada su u strašnom zagrljaju sa WC šoljom... |