Fotografije i komentari satova namenjenih daljoj prodaji

Re: nikola.beograd - moji satovi

Zloba,pakost,zavist...

Nikola, potpuno se slazem sa obe konstatacije VLADANA P - znamo da si dobar decko, ali si ovog puta zaista preterao.
Backarelli je poslednji ovde koji je zasluzio ovakve epitete, i o kome ovakve stvari mozes da kazes.

Pritom, imaj u vidu (a ovo shvati ne kao pametovanje, nego kao najdobronamerniju kritiku koje ces se mozda jednom setiti) da kada govoris nesto o drugome, uvek najvise govoris o sebi.

Mislim da bi trebalo da se backarelliju javno izvinis.

Vladane , nije tu bilo nikakvih uvreda, a da si vratio sve postove , nisi.
Djordje , koji je vrlo vredan i učestao na forumu, kada primeti da neko krši pravila, on i odreaguje. To bi trebalo da se vrednuje, a ne da mu se brišu postovi.
Baki nisam ni rekao da je bilo uvreda, već da ih ne želimo u komunikaciji, možda se nisam dobro izrazio.
Što se tiče poruka sve su vraćene, a govorim konkretno o porukama koje su napisane u poslednja dva dana.

...Mislim da bi trebalo da se backarelliju javno izvinis.
Mislim da će ipak morati da to lično uradi, van foruma, pošto mu je pristup onemogućen.

KRAJ DISKUSIJE.

Last edited:

Pokazuje se da nam je ipak potrebna ovakva tema i za sada je ona otkljucana!

Dok ne definisemo detaljna pravila, zamolicu clanove da predstave sat koji ne nameravaju da zadrze, samo jednim postom, sa najvise 3 fotografije.

Diskusija u ovoj temi ce biti zbog svoje tematike nadzirana i sva komunikacija van Pravilnika foruma bice brisana a autori takvih poruka kaznjavani!

Pre par dana uzeo sam u nekoj zameni ovaj predivan sat,crn cifer po mom ukusu,a i brend nije zanemarljiv.U pitanju je Junghans Electronic -Dato-Chron. Mehanizam je sa 17jew,kombinacija elektronike i mehanike,ali po otvaranju i gledanju masine zaboravih da slikam,a i ima vise poklopaca i dihtunga. Zeleo bih da cujem misljenje poznavalaca ovakvih modela satova,a i imao sam Omegu u tom Elektronic fazonu i znam da je bas bila na ceni.Ovo pisem jer se premisljam da ga nosim izvesno vreme,pa mozda cak i ostavim za sebe,ali zanima me okvirno,koliko vredi ovakav Junghans.A da je lep i da stoji na ruci,to stoji.Hvala svima unapred na pomoci .:banghead::confused:

junghans 003.jpgjunghans 004.jpgjunghans 001.jpgjunghans 002.jpgjunghans 008.jpgjunghans 005.jpg

Zlatan si mi ,a stvarno odavno nisam imao ovako garav i toliko crn cifer,Sat radi u minut i sekundara mu klizi kao kod automatika,a i 40mm precnik,nije za bacanje.A kao nov je.Pozz i hvala bacuska :thumbsup:

unutra bi trebala da bude ESA ali sumnjam da je 17j kako kazes , posto su uglavnom 7j, 12j ... ima izuzetataka.

u iggy tee space age kolekcija sam predstavio nekolicinu takvih satova, a uskoro cu jos, tu se vide i elektro-mehanicki moduli tih satova.
A koliko vredi-onoliko koliko je neko spreman najvise da plati, realna cena je oko 50e +/- ako je unutra ESA.

Hvala Igore,otvoricu ga opet uskoro i uslikacu masinu,mozda sam i pogresio,ali sve mi se po glavi vrti da sam video 17jew.A uzeo sam ga bas onog dana kada smo se videli i upoznali na sajmu u Bg. Uzgred da dodam postovanim clanovima da sam ponosan na sebe ,jer sam se po obecanju upoznao i srdacno i iskreno ispricao sa divnim mladim covekom i stekao novo i sasvim prijatno prijateljstvo.:thumbsup: :dance3:. Jedino mi je zao sto nismo popili napominjanu kafu ,jer smo obojica bili u zurbi. Bice sledeceg puta sigurno.!

unutra bi trebala da bude ESA ali sumnjam da je 17j kako kazes , posto su uglavnom 7j, 12j ... ima izuzetataka.

u iggy tee space age kolekcija sam predstavio nekolicinu takvih satova, a uskoro cu jos, tu se vide i elektro-mehanicki moduli tih satova.
A koliko vredi-onoliko koliko je neko spreman najvise da plati, realna cena je oko 50e +/- ako je unutra ESA.
Igore,otvorio sam sat i stvarno je 17jew,samo se ne vidi na beloj plastici zbog blica.Pise i slovima i brojkama. Ostalo se lepo vidi ,ima potpisan mehanizam .Hvala u svakom slucaju na informacijama :congrats::thumbsup:

Evo na primedbe modelatora da ne smem da stavim sat koji mislim a mozda i necu prodati niti staviti u delu foruma koji sat nosim
Rolex explorer

DSCN7272.jpgDSCN7254.jpgDSCN7249.jpgDSCN7253.jpgDSCN7258.jpgDSCN7269.jpg

ne znam sta li smem da pisem ovde...:)
ali hajde da ga nisam dzaba uslikao

evo ja cu ga kupim na 24 rate i resio si problem.nece te pokradu,nema da mislis de ce da postavljas slike.resi se bre bede.

Ma tamo stavio da me ne grize savesto...a ono talasi poceli..pa ajde ovde da islikam...
Crveni poceli da se bune :)

milan zmaj, Milane ovo je neverovatan sat!!! :adore: Da ne idem u offtopic, je l' mu se okreće korona, i po kom principu kako radi, kao ETA 2893 ili je drugačiji sistem?

Ne okrecem se korona...ne znam nisam bas nesto citao o njemu...to je sat koji mi je uleteo u ruku..doduse nije placen jos ali...
ali jel mi verujes da nisam znao kako se namesta datum...
nek prodje neko vreme tamo pa ako,ma da mi se vec javljaju...napisem nesto o njemu...

Nije problem, iskopaću i ja nešto o operacijama na njemu, nego me zanimao info iz prve ruke... PRELEP JE!!! Mnogo lepši od novije verzije sa narandžastom GMT kazaljkom. U zdravlju ga nosio!!!

Datum se menja pomeranjem GMT kazaljke :))

The movement doing this weird GMT function is the 3185.

My16570_800_05.jpg

Back