Pozdrav svima,
radilo se u medjuvremenu ali je namerno opredeljena pauza u pokazivanju kucnih kreacija kada su kaisevi u pitanju. Krivac Boris. Covek je bio toliko dosledan u svom opredeljenju da konkretno pomogne da mi to povremeno izazivalo nevericu kako se to zbilja i dogadja. Elem, par dana nakon njegove poruke javio se i saopstio sta je sve kupio u pominjanoj radnji. Nesto kasnije i da je "nekih sitnica" spakovano ali se radi na organizaciji dotura. Organizova Boris cak i to i danas kutija dopremljena skoro na noge. Jos uvek me povremeno obuzme osecanje kako je to nestvarno, san, sala,.... ali spulne konaca predivnih boja, komadi koze, ostalog materijala, kopci, vraca u stvarnost i donosi uverenje da je takvo nesto ipak moguce.
Treba li da kazem kako nije zeleo nikakvu materijalnu nadoknadu za sve to sto je uradio ? Tacno tako je postupio a lakse bi mi bilo da jeste rekao koliko to sve kosta. Novac mi je apsolutno nebitan u ovoj prici ali gest coveka koga nikada nisam ni cuo ni video neminovno uzrokuje emotivna osecanja da za Srbe nije bas sve izgubljeno, vraca malo i u prosla vremena i cuvenu izreku ***es zemlju koja Bosne nema.... tako nekako.
Nemojte zameriti, osecao sam potrebu da ovde kazem kako na forumu ima ljudi velikog srca i shvatanja koje ne poznaje egoizam.
Borise, druze, jos jednom veliko hvala za uradjeno i iskreno se nadam da cu biti u prilici da uzvratim necim dobrim.
Sve najbolje Tebi i Tvojima,
Sofronije