Koji parfem koristite?

Obzirom koliko lik ima love mislim da mu je svejedno. Kupiće novi, ako se seti. :laugh:
Mislim da je negde svojevremeno prokomentarisano da je samo u cipele stukao skoro milion dolara, isto toliko i u satove.

Last edited:
Samo jedan. Ultraviolet, otkako je izašao, nijedan drugi nisam koristio... Nekih 8+ godina.

I posle 8 godina ti još nije dosadio!? Ako je tako dobar idem i ja da ga kupim... :)

Parfemčina! Ali, 8 godina je stvarno mnogo, pogotovo što se i koža zasiti, parfem vremenom dobije i neku drugu notu na našoj koži, jer se menjamo, znoj nije uvek istog sastava u zavisnosti od načina ishrane, mentalnog stanja, doba godine, dana i sl. No, ako čovek voli, OK.

Naprosto ne mogu da verujem da je tema o parfemima, a da se tako malo kometariše od strane žena, koje su uglavnom više zaluđene za njih nego muškarci. Mada ih izuzetno malo i piše po forumu, evo ja prva povlačim korak pa očekujem da će se javiti i druge pripadnice lepšeg pola.

Nisam ljubitelj stalno istih mirisa, parfimisanih prostorija, jakih mirisa. Ne mogu da koristim iz dana u dan jedan te isti parfem. Uglavnom ih imam više i vrtim ih u krug. Zavisno od prilike, raspoloženja ili čega već.

Podela mog trenutnog asortimana je sledeća:

Letnja varijanta:
Elizabeth Arden - Ereen Tea
Giorgio Armani - Acqua di Gio

Dnevna varijanta:
Lancome - Trezor In Love
Giorgio Armani - Sensi white notes
Chanel - Allure

Večernja varijanta:
Chanel - Allure Sensuelle

Favorit trenutne ponude: Giorgio Armani - Sensi white notes

Pozdrav!

pa da dobar muz..parfem koliko je a koliko je sat...uzmi joj neki satic...kao tvoj
kako ja mojoj zeni

ja imam 78 parfema...ali sad skoro svaki dan dior sport ili the wood

Sve sto kupujem gledam da je od specijalizovanog brenda. Kao sto ne bih kupio D&G ili Versace , Tommy Hilfiger i sl. sat, tako ne bih kupio ni parfem nekog svastarskog brenda.
Elem, koristim trenutno Chanel Alure, Guerlain L'Insant i za leto Kenzo Homme.

Pozdrav svima,
bez parfema retko izlazim iz kuce, a trenutno koristim:
Versace Bright Crystal
Versace-Bright-Crystal-Perfume.jpg

Azzaro Now
azzaro_now_fem_01__83991_zoom.jpg

Muskarcima preporucujem
o.6795.jpg

Uf Kaca,drago mi je da ti se svidja moj parfem,vidim da ga preporucujes.

Pored njega koristim

109956197-149x149-0-0_gucci+pour+homme+109956197.jpg

BHBB100TSM.jpg

Ova 3 najvise,Boss najduze.

Milan zmaj je ozenjen,ima dete.

off topic
hehehe a kao to je bitno...studioe su pokazale da su ozenjeni muskarci ozbiljni od nekih .... i to bi bila taj veza ona kao sa filmova puna strasti..
a imam 58 parfema doduse sad vise dajem na cvece i te zenske poklone negoli sto uzimam za sebe..normano odela zbog prirode direktorskog posla moram da imam i tako...da to je to...:flapper:

ps Marko usao su u off topic a nisi napisao..mislim da bi trebao kaznu da popijes

Trenutno: Joop Homme i Salvatore Ferragamo Subtil.

Zelje za naredni period: YSL Body Kouros i Thierry Mugler Angel Man. Ako bude dovoljno novca volio bih kolekciji dodati i Issey Miyake L'eau D'issey i Jean Paul Gaultier Fleur Du Male.

posto sam nov na forumu i slučajno videh ovu temu, evo i mog prvog posta.
trenutno koristim:
1. acqua di Gio
2. Issey Miyake L'eau D'issey
3. kenzo (prc) japanac, tzv.drvo (ne znam mu tačan naziv)

pozdrav svima!

pre satova parefemi parfemi parfemi...sad se vise i ne kupam :))))
salim se uzeo sad dva nova i jedan koji stalni koristim a 5 mi je po redu :
wood21.jpgDior Homme Sport Men EDT 100ML[2].jpgissey-miyake-.jpgx 5

Back