Koji parfem koristite?

@ milan zmaj
Jel moze mala pomoc? Vjerovatno si u kolekciji imao i Armanijev Aqua di Gio pa te molim da mi kazes da li je u principu slican ovom Issey Miyake L'Eau D'Issey? Unaprijed hvala na odg

Parfemi

Reših i ja da otvorim jednu po meni zanimljivu temu, pa bih pokrenuo članove foruma da daju svoje mišljenje u vezi ove teme...
Evo nekoliko zanimljivih pitanja...

Parfemi (iskustva i preporuke)?
Koji vam je omiljeni parfem?
Kako razlikujete kopiju od originala?
Preporuka za poklon parfem?

Re: Parfemi

Nije na odmet da ponovo aktiviramo ovu temu... ;)

Slabo poznajem tematiku parfema. Moja kupovina se svodi na odlazan u neku poznatu parfimeriju, zatim mirišem, mirišem i odaberem... Bez predhodnoh mozganja, odluka, preporuka... već naprosto šta mi se dopada.

U poslednje vreme stalno koristim Chanel No 5. Isto tako jako malu količinu parfema koristim prilikom parfemisanja, jedan ili dva "spreja/mlaza" parfema.

Meni je ovo #1 i bocicu njega moram imati uvijek:
0cf75283-500-500-ups-ri-5xou66gch3s-500x500.jpg

Trenutno još koristim Hugo Boss In Motion koji mi je onako ok.. I naručio sam nedavno CK One kojeg nisam godinama koristio ali uz cijenu od 20€ za 100ml na strawberry.net nisam odolio.. :D

Oooo i ja volim CK One! Baš je dobar! Davno sam ga kupila dragoj osobi na poklon...

P.S. Jel zbog ovog Joop! parfema tvoj nick glasi joppa ili ne? ;)

Pozz!

A nema veze sa parfemom.. to se poklopilo slučajno.. :)
Josip -> Jopa (dva p su dodana slučajno kod regirstacije na PS pa sam tako i tu otvorio nick). ;)

Ih kako nisam video ovu temu do sada. Kod mene za jesen-zimu zverski A*men i Body Kouros koji je upotrebljiv za sve prilike.

Attachments

• uploadfromtaptalk1383918660852.jpg
    uploadfromtaptalk1383918660852.jpg
    45 KB · Views: 140
Jedini parfem koji sam do sada vise od jednog puta koristio (mislim na bocu, ne na nanosenje ;) ), je vec spomenuti Black Xs...
Jos uvek nemam omiljeni parfem, ili mi se svidja, ili ne, i uglavnom mi je praksa da kupujem drugaciji od vec potrosenog.
Trenutno koristim boss botled night i versace eau fraiche

^^ Mogu dodatno da prokomentarišem da je ovaj Invictus parfem stvarno dobar.
Ja sam pre neki dan u jednoj parfimeriji nešto kupovala i dobila njegov uzorak.
I meni i Vladi se dopada.
A kada sam mu pročitala naziv odmah me je podsetio na Invicta satove. :D

^^ Mogu dodatno da prokomentarišem da je ovaj Invictus parfem stvarno dobar.
Ja sam pre neki dan u jednoj parfimeriji nešto kupovala i dobila njegov uzorak.
I meni i Vladi se dopada.
A kada sam mu pročitala naziv odmah me je podsetio na Invicta satove. :D
Vrhunski je, ja sam pre mesecak dana sa drugarom svratio do jedne parfimerije i jedna devojka nam je preporucila i bas mocno mirise i izgleda, oko 8000 dinara mu je bila cena, mada moze to na crno da se nadje za 50 eurica... :)

trenutno burberry, mnogo je sladunjav, za zimu je, od ovih skupih sve sam imao, najbolji je do sada bio jedan hugo boss, pao je na pod i puna boca se razbila bas kad sam odlazio na ispit

xcrfxi.jpg

onda su mi u amfiteatru ukrali adidas kapu koju sam mnogo voleo, mnogo los dan, ispit sam polozio sa 7

Last edited:
jeste, ispao je na plocice i slomio se rasprskivac a bocica ostala puna parfema, onda sam teska srca prosuo u sudoperu skupi parfem i cevi su stvarno danima mirisale, zbog toga sam jos vise bio ozlojedjen

Back