Koji parfem koristite?

Da, Zoran,ali on je u Americi i uopšte se ne pojavljuje na forumu,mada ima administratore i moderatore da vode računa o funkcionisanju .Bila je anketa pre par godina i tu su izglasali da je Kours najbolji muški parfem ikada,mada su mišljenja različita kao i u svemu u životu.Ima i drugih dobrih parfema,ali Kouros je nešto kao kult postao vremenom.

ovih dana koristim Escentric Molecules, uglavnom broj #1 i #3.

Nevezano za parfem sećam se i tebe iz swiss si i mislim iz Hrvatske.

Baš se dosta starih vratilo u par dana, jako lepo stvarno.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

ovih dana koristim Escentric Molecules, uglavnom broj #1 i #3.

Escentric #1 je i moj najomiljeniji parfum! Broj 2 je Tom Ford Tobacco Vanille.

Pozdrav svima!
Od svih parfema najduže sam se družio sa Diorovim Fahrenheit-om. Druženje nam je počelo nekako od perioda početka studija, kada sam lovio svaki slobodan trenutak za skitnju mojom Yamahom xv 535 (stara kožna jakna sa prišivcima i pazarske levi's farmerke 😀), a taj Fahrenheit je nekako uvek bio tu (doduše, ne uvek originalan, priznajem!)
Studije sam poodavno završio, motor ko zna koliko vlasnika je promenio do sada i gde je na kraju završio...
U momentima kada me baš uhvati nostalgija, odvrnem čep, čisto da me mine želja...😟

Pozdrav svima!
Od svih parfema najduže sam se družio sa Diorovim Fahrenheit-om. Druženje nam je počelo nekako od perioda početka studija, kada sam lovio svaki slobodan trenutak za skitnju mojom Yamahom xv 535 (stara kožna jakna sa prišivcima i pazarske levi's farmerke 😀), a taj Fahrenheit je nekako uvek bio tu (doduše, ne uvek originalan, priznajem!)
Studije sam poodavno završio, motor ko zna koliko vlasnika je promenio do sada i gde je na kraju završio...
U momentima kada me baš uhvati nostalgija, odvrnem čep, čisto da me mine želja...😟
Wow, gde me podseti na taj parfem, vratio si me instant u mladost! To je jedan od omiljenih parfema koji nikad nisam imao. Krao sam ga malo od drugara. 😁

Pored Bvulgari modela koji sma već spomenuo i ovaj koristim jako puno u poslednje vreme odličan je!

IMG_5045.jpeg

Sto se tiče parfema uopšteno, ja ih uvek imam nekoliko i ne mogu jedan da koristim duže vreme. Uglavnom volim da koristim svaki dan neki drugi.

One koje bih izdvojila i koji su mi super u poslednje vreme su sledeći:
LV - Dancing Blossom (srednje lagan, može da se nosi na prolece i leto)
YSL - Libre (sladak, za jesen-zima period)
Xerjoff - Naxos (letnji period, lagan pa sladak, jako zanimljiv mix)

Sada bih navela niša parfeme iz Slovačke. Brend je Luminia, nisu previše skupi za to koliko daju. Odlično mirisu:
Enigma (osvezavajuci, jako interesantan, mom muzu omiljeni parfem od svih koje imam)
Amber & Oud (izuzetno jak i tezak parfem, za zimski period i večernje izlaske, u stilu je “arapskih” mirisa)

Attachments

• IMG_7986.jpeg
    IMG_7986.jpeg
    686.2 KB · Views: 7
  • IMG_7987.jpeg
    IMG_7987.jpeg
    867.8 KB · Views: 7
Back