Baron
New member
Nećeš ostati neprimijećenKako ti se cini,kaze mi kolega da je odlican! Pa Barone,jel privlaci lepsi pol ?))
Послато са SM-S908B помоћу Тапатока
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Nećeš ostati neprimijećenKako ti se cini,kaze mi kolega da je odlican! Pa Barone,jel privlaci lepsi pol ?))
Послато са SM-S908B помоћу Тапатока
Koji forum je u pitanju?Pre dosta godina sam rekao da je Kouros najbolji muški parfem ikada i eto pre nekih godinu-dve to su isto objavili na stranom forumu.![]()
Aha, znam za njih ali nisao ih smatrao forumom.fragrantica
Nevezano za parfem sećam se i tebe iz swiss si i mislim iz Hrvatske.ovih dana koristim Escentric Molecules, uglavnom broj #1 i #3.
![]()
MOLECULAR FRAGRANCES - THE NICHE OF ESCENTRIC MOLECULES
It all began with the dream of Geza Schoen. A man passionate about chemistry, striving to create the perfume of the new century. And he succeeded. In the world of perfumery, few brands have managed to cultivate as loyal a fan base as Escentric Molecules. The brand, founded by Schoen, has...ottodisanpietro.com
Nevezano za parfem sećam se i tebe iz swiss si i mislim iz Hrvatske.
Baš se dosta starih vratilo u par dana, jako lepo stvarno.
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Escentric #1 je i moj najomiljeniji parfum! Broj 2 je Tom Ford Tobacco Vanille.ovih dana koristim Escentric Molecules, uglavnom broj #1 i #3.
![]()
MOLECULAR FRAGRANCES - THE NICHE OF ESCENTRIC MOLECULES
It all began with the dream of Geza Schoen. A man passionate about chemistry, striving to create the perfume of the new century. And he succeeded. In the world of perfumery, few brands have managed to cultivate as loyal a fan base as Escentric Molecules. The brand, founded by Schoen, has...ottodisanpietro.com
Wow, gde me podseti na taj parfem, vratio si me instant u mladost! To je jedan od omiljenih parfema koji nikad nisam imao. Krao sam ga malo od drugara.Pozdrav svima!
Od svih parfema najduže sam se družio sa Diorovim Fahrenheit-om. Druženje nam je počelo nekako od perioda početka studija, kada sam lovio svaki slobodan trenutak za skitnju mojom Yamahom xv 535 (stara kožna jakna sa prišivcima i pazarske levi's farmerke), a taj Fahrenheit je nekako uvek bio tu (doduše, ne uvek originalan, priznajem!)
Studije sam poodavno završio, motor ko zna koliko vlasnika je promenio do sada i gde je na kraju završio...
U momentima kada me baš uhvati nostalgija, odvrnem čep, čisto da me mine želja...![]()