Dragojlovic Darko New member Aug 28, 2013 #101 Jesi li provjerio da li salju za Srbiju, za CG vecinu stvari ne salju
Milossani New member Aug 28, 2013 #102 Ne znam da li salju, ali narucicu preko druga u USA, pa ce on meni da posalje bez kutije, i mozda izbegnem dazbine
Ne znam da li salju, ali narucicu preko druga u USA, pa ce on meni da posalje bez kutije, i mozda izbegnem dazbine
Shmizla Administrator Staff member Aug 30, 2013 #103 Zbog problema sa serverom dana 29.08.2013. kopiramo one postove članova koji su zbog toga izgubljeni u bazi. Milossani : Hvala svima na trudu, narucio sam na kraju Women's Velatura White Dial Stainless Steel: Watches: Amazon.com Javljam naravno kako je sve proslo kada stigne sat Click to expand...
Zbog problema sa serverom dana 29.08.2013. kopiramo one postove članova koji su zbog toga izgubljeni u bazi. Milossani : Hvala svima na trudu, narucio sam na kraju Women's Velatura White Dial Stainless Steel: Watches: Amazon.com Javljam naravno kako je sve proslo kada stigne sat Click to expand...
Milossani New member Sep 20, 2013 #104 Ljudi, samo da javim stigao je sat, ali nazalost opet imam neki problem da uploudujem slike. Kao i svaki, mnogo lepsi uzivo nego na slici, velicina savrsena, supruga odusevljena
Ljudi, samo da javim stigao je sat, ali nazalost opet imam neki problem da uploudujem slike. Kao i svaki, mnogo lepsi uzivo nego na slici, velicina savrsena, supruga odusevljena
S Svedok saradnik New member Sep 20, 2013 #105 Pogledaj ovu moju Velaturu ima i sa metalnom narukvicom ja sam ga u USA platio 400$