sima hrabri
Moderator
Re: koliko placamo ime
Za tebe mora da bude!
Za tebe mora da bude!
Pokusavam da te razumem ali ne uspevam...
Hoces da kazes da je skoda bolja od ovde pomenutih ili da ti je i ona tebi dobra,jer je proverenog kvaliteta od poznatog dobavljaca delova (VW) a uz to jeftinija od konkurencije?
Inace,fabijina zavrsna obrada je uzasna. Oktavijina je kao corolina od pre 10 god...
Tom logikom se mnogi vode kada kupuju sat,zasto dati za certinu 40000 ako imam lep casio za 9000,koji ce me sluziti 10-15ak godina. Ti odlicno znas u cemu je razlika izmedju ova dva sata,pa je tako i u auto industriji...
Upravo tako Simo!
Jel ima neki Seiko na prodaju?![]()
Off topic
mi svi plaćamo ime pri kupovini samo je pitanje koliko ko može da plati tj nije svakome isti dzep.
Ja ću se vratiti malo na temu satova, a vi mi ne zamerite.
Istina je da u Seikovoj fabrici proizvode bukvalno sve za svoje satove kao i da je Firma ostala u životi isključivo samo pristupačnim satovimaali isto tako je poznato da svoju inspiraciju kao i mnoštvo izgleda satova dobijaju baš od Rolexa, Omege, Doxa, Blancpein.....
Po kom uzoru je dobijen model Seiko Diver 6309-729A Plongeur, Seiko SBDX001 Marinemaster, Seiko 6159 300m, SEIKO 6309-7040? Uporedite ih sa Rolexom, Omegom Ploprof, Doxom SUB750T videćete neverovatne sličnosti?
Istina je da se mehanizmi sa 36.000 otkucaja brže haba ali taj mehanizam je napravio Istorisku senzaciju 70-tih i zbacio s trona kvarcni sat, toliko dugo decenija traje. Kada je napravljen HI-BEAT 36000?
Koliko otkucaja ima 2824-2, a koliko 7s36?
I još jedno pitanje, koliko košta najeftiniji Seiko sat sa 6R15 mehanizmom i svim naplatama jer svakako mora da se naruči online, a koliko najjeftiniji sat ovde kod nas sa mehanimom ETA 2824-2?
Voleo bih da mi neko odgovori na pitanja jer ću svakako samo tako promeniti mišljenje o ovom zaista dobrom brendu!
Ovo mi je EPIC FAIL LOL. Jel to ono kada je Zenith propao pa je JEDAN COVJEK (zaposlenik firme i pravi heroj branda) spasavao strojeve koji su bili odredeni za staro zeljezo?? Jel to ta velika pobjeda bila?
LOL, jos se smijem,ne mislim to zlonamjerno samo mi je ta tvrdnja tako vanserijska da sam jos u soku.