skydrummer evo to je ovaj covek na ebayu
boris_gvb | eBay tu su svi njegovi proizvodi. Pratim ga i vidim da se ispucao, kao da rasprodaje zalihe. Jbg izgleda da u Kijevu trenutno nije bas najbolja atmosfera za biznis
Bigmag i meni je danas stigla posiljka

Ja skidam na taj nacin sto ispod seciva obicnog nozica prema kucistu drzim recimo vizit kartu i tako smaknem bezel. Kuciste je u kontaktu samo sa papirom, a za donji deo bezela bas ne marim. E a vracanje ... to je interesantnije ... i oca i mater i tetku ....
Pleksi je svega 5 dolara. istiskuje se tako da nakon odstranjivanja mehanizma iznutra dobro upres jednim palcem i ... Nije lepljeno. A za vracanje treba presa sa specijalnim umetkom da ga gura pleksi pravo u otvor i to samo na ivicama da vrsi pritisak. Ja sam to nazalost prethodnom metodom (otac, mater, tetka) jos zacinio svom silom i upropastio jedan pleksi. Nem a veze, presa je vec na putu, porucicu i pleksi samo jos cekam nesto kod onog nesretnog meranoma. I tu ne mogu a da ne spomenem koliko sam razocaran u nekomunikativnost novopecenih ruskih "biznismenova". Eee ima oni jos sta da uce ...
Bigmag me malo preduhitrio.
Pa jes Bigmag, skoro pa pola sata. Zato sam ja uzeo ceo sat sa tim bezelom

Nije mi jasno jel to ovaj nakupovao bezele od onog jenkija ili su krenuli sa proizvodnjom u ukrajini. Inace nije velika stvar, treba samo odgovarajuca masina. Vec sam se raspitivao, takva masina koja automatski pkjucka napolje takve bezele (i jos puno sto-sta naravno) kosta od 100 kiloevra pa nagore

A taman sam skinuo mere onog crnog bezela i napravio crtez, ali nakon ove cifre sam odusta od toga da pokrenem proizvodnju