Nova Godina

Re: Nova godina

Dragi Milane ja se izvinjavam stvarno,nadam se da cete mi oprostiti...

Naravno dragi nas članu da ću Vam oprostiti na vašoj zaboravnosti...ali Vas molim da sledeće godine za kaznu date jedan od tih vaših krajnje sumljivih satova na nekoliko dana nošenja.

S poštovanjem
Milan :top:

Drugari, da li razmišljate o Novoj Godini?
Provod, zimovanje?
Imate li neke planove ili je još uvek rano?
:confused:

Idem 8 januara na zlatibor na zimovanje pa ako neko bude gore u to vreme 8-15 jan nek se javi

Jagos
Dobro.Sad znamo kad nisi kod kuće.
A,šta reče...Gde stoji ključ?
:rolleyes:

Ja vec cetvrtu godinu ne znam sta je nova godina. Prva od tih 4, rodila mi se cerkica 18 tog (spremite neki satic). Znam da sam se uspavao u 10, a da me je zena probudila pitanjem: Oces da popijemo po casu piva?, inace nikad alkohol nije okusila osim na slavi vino. Druga oko 12.. uz neko drustvo koje sam jedva izbacio koliko mi se spavalo... Trece sam se napio pre 12 i sve izbacio pre 12. Znaci ne secam se. E ove cu... Ne znam sta.

Odbrojavanje počinje...;)
Članovim foruma Svet satova želim sve najbolje u novoj 2012. godini !

2012.jpg

Hvala Jagoše :).
Mala (ali odabrana ;)) grupa forumaša u ove sitne sate vežba za doček sedeći uz forum.
Možda je ova čestitka prikladnija.

HappyNewYear2012computerkeyboard.jpg

Poštovane dame i cenjena gospodo
Vama i Vašim porodicama puno zdravlja i sreće u nekoj sasvim novoj godini želi Vaš odani
Vladan P.

Poštovane dame i cenjena gospodo
Vama i Vašim porodicama puno zdravlja i sreće u nekoj sasvim novoj godini želi Vaš odani
copy - paste i drugi odani Milan zmaj

Sve najlepše čestitke vam za Novu 2012. Godinu upućuje ekipa Portala Svet Satova!
Još više zdravlja, sreće i lepih trenutaka!
SREĆNA NOVA 2012. GODINA! :cheers:

Svet Satova - Cestitka 2012.jpg

Back