Ja bih rekao da je replika, evo jedna slika mehanizma koji treba da je u tom satu, pa proceni i sam.
View attachment 38524

Mislim da si samo pogresio u redosledu stvari.Trebao si prvo ovde da se obratis za misljenje,pa tek onda sat da das na oglas. Kada bi ti se ovde uradila procena,znao bi bar okvirno koliko sat vredi. Sta ces da radis ako ne dobijes normalnu cenu? Jos cete tamo saleteti gomila preprodavaca i lopova koja ce ti govoriti da je kopija,ne bi li oni posle uzeli lovu. Ako odustanes od prodaje zbog male cene,dobices negativnu bez veze.Hvala Vladas,ne mogu verovati koliko su mi onda ta kutija i ti papiri bili ne bitni a pogledaj sada...videcu sta cu raditi da je dam u bescenje ne mogu,zao mi...
Takvi smo ti mi,brzi i efikasni.Znam Djordje,mada nisam ni znao za ovaj forum a bas sam se iznenadio brzinom odgovora,srdacnoscu i ljubaznoscu,eto na dosta foruma sam prijavljen ali ovo je ubedljivo najprijatniji,sto po komunikaciji izmedju vas clanova(sada nas) sto po postovanju i pomoci jednih drugima...zaista za svaku pohvalu...po pitanjima u vezi sata mislim da ce preci 350e lako,duplo manje nego preko e-baya ali mozda je to i ok za Srbiju.Bas sam u dilemi sta da radim