Moje iskustvo sa kupovinom na pomenutom sajtu je odlicn

d njih sam narucio dva NATO kaisa,jedan su imali na sajtu i tu nije bilo problema,ali plavi NATO 22mm nemaju na sajtu,ipak su mi izasli u susret i ponudili kais sa jednog nemackog sajta,koji sam na kraju,takodje uzeo od njih.Rok isporuke je bio 10 radnih dana(bez subote i nedelje) preciznije.Medjutim,plava narukvica je stigla nakon dve nedelje,nakon razgovora,nju su mi poslali odmah,dok su drugu crno-sivu,poslali nakon par dana,s' time sto su ovog puta,oni platili troskove slanja,dok sam kod prve ja platio.Razlog kasnjenja narukvica je,kako oni kazu,guzva oko odmora,imajuci u vidu da su porucene sredinom juna.Zadovoljan sam kvalitetom i brzinom odgovora na mailove.
Sto se feder iglica tice,lokalna casovnicarska radnja kod mene u Pozarevcu ih prodaje za 150 dinara komad,ako se ne varam i navodno im stizu iz Austrije.Ja sam uveo dve za moj stari Vostok i nisu lose,ali ih imaju dosta na stanju i u raznim dimenzijama,takodje imaju solidan izbor koznih kaiseva,takodje iz Austije sa natpisom "Echt leder" i solidan izbor kutija za satove.