Aha, ok, to je znaci spoljni navoj tube, unutrasnji navoj je na krunici, sad je jasno...Taj dio na koji se navrce krunica ostao je u krunici.
Bas si muski zavrnuo
? Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Aha, ok, to je znaci spoljni navoj tube, unutrasnji navoj je na krunici, sad je jasno...Taj dio na koji se navrce krunica ostao je u krunici.
? Kad malo bolje pogledam čini mi se da griješim. Ni meni nije jasno, nema u krunici ništa, gledam pod uvećalom i ne vidi se da je ista slomljeno.Aha, ok, to je znaci spoljni navoj tube, unutrasnji navoj je na krunici, sad je jasno...
Bas si muski zavrnuo?
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
![]()
Zna li iko ista o ovome, i zanima me jel moguce ispolirati ove sitne ogrebotinice po bezelu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta je casovnicar rekao?
Neke krunice, kada ih izvučeš mehanizam staje, dok neki mehanizmi ne staju bez obzira na to...svaki mehanizam koji je automatik ima svoje cake.Pozdrav. Imam pitanje vezano za automatski mehanizam. Ako krunica na srafljenje nije usrafljena, da li bi meganizam trebao i dalje normalno da se navija i pokrene ako se protrese?
Neke krunice, kada ih izvučeš mehanizam staje, dok neki mehanizmi ne staju bez obzira na to...svaki mehanizam koji je automatik ima svoje cake.
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Radi li uopšte?A konkretno ETA 2834-2?