Tvome satu definitivno je strgana nemirnica sata,nije skroz ali dovoljno da više nije za rad sposobna.Moj savjet ti je ako je sat na prodaju ne sređivati ga već postignut što veću cijenu zanj (koliko je to realno moguće a sad su tako niske cijene džepnih satova da je moja preporuka definitivno ne prodavat sat neko vrijeme još,osim ako se zanj ne dobije prihvatljiva ponuda.
Ne znam odakle si al na portalu imaš preporučene urare koji će ti kvalitetno odraditi servis na satu.Al znaj da će teško koji imat rezervnih djelova za tvoj sat,možda ti se jedino posreći s nekim starijim urarem s mnogo rezervnih djelova.A onda ako i ima taj dio bude ga masno naplatio kako to već ide.Da ne misliš prodavat sat već ga sredit za sebe preporučio bih ti traženje istog mehanizma za donatora djelova koji su ti potrebni,ima i još jedna varijanta a to je zamjena tog mehanizma za sličan mehanizam (pošto taj mehanizam i nije previše kvalitetan).
Što se tiče sličnih satova,prilikom potrage gledaj samo da ima isti cifer te možda i mehanizam.Kućište od tvog sata sasvim je obično iz tog doba tako da je mogućnost ako je i bila neka narudžba tih satova ne moraju svi biti u istom kućištu.
Nadam se da sam ti barem još malo pomogao.I samo da te malo obeshrabrim,vrhunski željezničarski satovi u radnom stanju poput Longinesa i Zenitha trenutno se prodaju za nekih 150 €,a tvoj sat daleko je ispod njih kvalitetom i radnim stanjem.Zasad ti je najbolje zadržat sat i nekako ga sredit (najbolje naći isti mehanizam da radi) i uživat u njemu.
Još da nadodam odgovor na drugi post,mehanizam po izgledu je ok,samo sam ja pretpostavio po tome kad sat ide a kad ne koji je kvar a to je nemirnica.Inače nisam urar već ljubitelj,bolje rečeno obožavatelj koji će rado pomoći svakom tko izrazi želju za pomoći onoliko koliko znadem.A ako nešto i ne znam ima onih koji znaju,ti će meni rado pomoći i ja budem poet dao odgovarajuć odgovor.Tako ako nešto i pogrešno kažem znajte da to nije namjerno već u žaru želje da pomognem.
Samo me jedna stvar buni a to je poveznica lokomotive i uspomene na Balkanski rat.Ne znadem zašto je to dvoje skupa jer satovi s lokomotivom idu željezničarima,a ovaj natpis borcima u ratu.Vjerojatno se nije posebno naručivalo satove za davanje uspomena na Balkanski rat već se koristilo postojeće satove.Zato je moguće da takvi natpisi ne budu na posve istom satu.A ako te dvije poveznice jesu skupa značilo bi da su satovi davani željezničarima koji su imali zasluge u Balkanskom ratu.