Милан Милановић
Banned
pa dobro u skladu sa cenom je i sve ostalo, neko to voli, ja ne, ja ne bih kupio takav sat
festina po meni najlepša , pozzPozdrav svima, kao prvo moram da pohvalim rad foruma stvarno na nivou. Nisam nosio sat od kada imam mobilni telefon, ali sada sam resio da castim sebe, budzet je 100e, a trilema je sledeca svidjaju mi se tri sata pa bih voleo da mi pomognete da lakse odlucim sobzirom da se slabije razumem: festina f16495 koja dolazi sa dodatnom koznom narukvicom u pakovanju, fossil ch2600 i swiss military hanowa guardian. Prva dva su 100e a svajcarac je skuplji ali bi i njega mogao da kupim za 100e na nekom popustu.
View attachment 118188View attachment 118189View attachment 118190
recimo neka od seiko 5-ca za 9900 dinara Seiko satoviA jel ima nesto tu do 100 e da bi ste mi preporucili, dizajn da bude slican ovom casio.

Sve sto vise citam forum nailazim na nove modelePozdrav,
Planiram da uzmem sat jednostavnog izgleda. Svidjeli su mi se par modela od fossila recimo ovaj
https://www.fossil.com/us/en/watches/grant-chronograph-brown-leather-watch-sku-fs4735p.html
Citao sam po netu da ova marka bas i bije neka pa sam trazio neki slican ali nikamoda nadjemza neku normalnu cijenu.
Nasao sam ovaj casio:
Men's Casio Casio Collection Watch (MTP-1314PL-7AVEF) - WATCH SHOP.com�
Jel ima neko iskustva sa njim? Ispada 25 eura sa kuponom na ovom sajtu.