Hvala vam drugari! Slucajno sam dva puta istu sliku stavio. Oprostite. Sat sam kupio u zlatari Mališa u Zrenjaninu. Cena je zaista neverovatna. Došlo mi je i maslinasti da kupim.
Treba mi radni sat za svaki dan. Posao mi je takav da sam po ceo dan napolju na suncu i prasini. Moze li ovaj sat to da izdrzi a da narukvica ne propadne od sunca i znoja ili da se sat zaprlja iznutra od prasine? https://www.elcorteingles.es/moda/A12032944-reloj-unisex-sports-casio
Nesto mi se ne daje mnogo za jos jedan sat a ovaj casio je jedan od jeftinijih u ovoj radnji. G shock je svaki preko 110-120€ a u ovom trenutku ne bih izdvojio toliko.
OK su to satovi, drugar ima AW1000 koji je prosao kroz sve i svasta bez problema, malo se samo slova izgulila. Stoji to da je G-Shock bolji, ali se slazem da ni sa ovim neces imati problema
I mene je iznenadila veličina, na slici deluje dosta veće i robusnije a u stvari je diskretan i deluje sasvim obično a opet je G-shock. Dobro mi stoji na ruci, okačiću i slike ovih dana.
Imao... Odličan sat... I da, jest uživo mnogo manji nego na slikama... Ali ja bih rekao da je taman, jedino su mu oni pomoćni displej prozori skroz sićušni i skoro neupotrebljivi...
EDIT: E da, ono pomoćno žuto svetlo je baš ružnjikavo, i rekao bih nepotrebno, jer ne dobacuje do desnog ugla sata, a kazaljke svakako imaju dobru iluminaciju pa je vreme čitljivo u mraku i bez tog svetla...