Predlozi za kupovinu sata do 100 EUR

Hvala vam drugari! Slucajno sam dva puta istu sliku stavio. Oprostite. Sat sam kupio u zlatari Mališa u Zrenjaninu. Cena je zaista neverovatna. Došlo mi je i maslinasti da kupim.

pomoc oko navijaca

Poz ljudi ako neko zna za koliko se moze naci
dobar navijac sat moze i polovan naravno da bude
povoljan do nekih 100€

Polovne navijace u relativno solidnom stanju mozes da nadjes vec od 20 e. 50 i 60 su vec sasvim dobri primerci, podrazumeva se da su vecinom vintage

Nesto mi se ne daje mnogo za jos jedan sat a ovaj casio je jedan od jeftinijih u ovoj radnji. G shock je svaki preko 110-120€ a u ovom trenutku ne bih izdvojio toliko.

Nije taj sat uopste los, ali ima razloga zbog kojih je G skuplji. Nje to slucajno tako...

Skipper
Ja verujem da sa tim satom nećeš imati problema u navedenim uslovima.
G je bolji ali i ovaj je dovoljno dobar

OK su to satovi, drugar ima AW1000 koji je prosao kroz sve i svasta bez problema, malo se samo slova izgulila. Stoji to da je G-Shock bolji, ali se slazem da ni sa ovim neces imati problema

Imao sam i ja AE1000, a pored njega jos jedno 5 ili 6 G shock modela.

Zato sam i napisao da nije los, ali nema poredjenja sa G shockom.

а што не узмеш сат у србији у сатови онлине, они имају 1500 модела, а цецне коректне, ја имам ае 1000 са металном наруквицом

увек бих га узео са металном

Skipper
Čestitam.
Imam isti model u drugoj boji.
Dobra veličina ( za jedan G-Shock) i vrlo dobra udobnost nošenja.

I mene je iznenadila veličina, na slici deluje dosta veće i robusnije a u stvari je diskretan i deluje sasvim obično a opet je G-shock. Dobro mi stoji na ruci, okačiću i slike ovih dana.

Imao... Odličan sat... I da, jest uživo mnogo manji nego na slikama... Ali ja bih rekao da je taman, jedino su mu oni pomoćni displej prozori skroz sićušni i skoro neupotrebljivi...

EDIT: E da, ono pomoćno žuto svetlo je baš ružnjikavo, i rekao bih nepotrebno, jer ne dobacuje do desnog ugla sata, a kazaljke svakako imaju dobru iluminaciju pa je vreme čitljivo u mraku i bez tog svetla...

Last edited:
Ja bih uzeo Casio, mada nije ni taj Sector los sat.

Jedino sto je na linku koji si postavio cena ludacka, kod nas kosta 5.300 din.

Inace ako vec hoces neki takav sat, moj ti je savet da nadjes neki iz G-Shock serije, recimo g5600, tu nema greske, odlicni satovi.

Sad sam video cene ....stavio sam samo zbog modela..Casio je malo jeftiniji..ni 1000 din.
Verovatno cu pazariti Casio..

Našao sam sat koji ću pazariti ali... nema kožnu narukvicu kao na glavnom sajtu nego metalnu.Da nije nošen...popravljan ili je to u redu?

Back