Predlozi za kupovinu sata do 100 EUR

Stigao sat :) ,stavrno sam prezadovoljan i mnogo je ljepsi uzivo nego na slikama.Evo i par slika kako izgleda na ruci:
20140724175640.jpg

20140724175651.jpg

20140724175700.jpg

20140724175715.jpg

Imam jedno pitanje,posto mi je narukvica veca a samnjio sam za one dvije rupice,da li postoji mogucnos jos da se skrati narukvica jer bi mi bio taman da ima mogucnost da je smanjim za jednu rupicu?

Pozdrav svima!
Koji sat bi mi preporucili (do 50 evra) za svakodnevnu upotrebu. Zeleo bi neki mladalacki posto imam 16 godina, nebitno dal je digitalni, pola pola ili analogni. Da napomenem da mi se ne svidjaju nabudzeni satovi + mi je mrsava ruka, pa ne bi hteo smesno da izgleda.
Hvala unapred :)

Milane
Dobrodošao!

Predlažem da pogledaš deo Casio kolekcije do tog cenovnog nivoa i izabereš šta ti se dopada.
Za ta novac (ako kgovorimo o novim satovima) jedino Casio daje dobar kvalitet.

Muski

Seiko vs Nautica vs Invicta vs Guess - predlog za kupovinu

Pozdrav svima,
Pratim forum vec duze vreme, ali je ovo moj prvi post. Planiram da uzmem sat preko amazona do 100$ i u uzi izbor su usla nekoliko modela.

Amazon.com: Seiko Men's SNN241 Stainless Steel Watch with Leather Band: Seiko: Watches

Amazon.com: Invicta Men's 3332 "Force" Collection Stainless Steel and Leather Lefty Watch: Invicta: Watches

Amazon.com: Nautica Men's N19590G BFD 104 Chronograph Movement Watch: Nautica: Watches

http://www.amazon.com/dp/B004X5P71U...TF8&colid=3BSX27DMA04NF&coliid=I17WAMJIBAHOT9

Seiko provereno dobri satovi, imam jedan koji me dobro sluzi vec 8 godina. Kakvi su Invicta, Nautica i Guess satovi? Invicta najmocnije deluje, ali sam procitao i pozitivne i negativne komentare. Koji bi ste mi preporucili od ova 4 modela?

Last edited by a moderator:
Re: Seiko vs Nautica vs Invicta vs Guess - predlog za kupovinu

Seiko je "pravi" sat, ostalu su manje/vise modni satovi.
Mene nesto drugo interesuje. Invicta je u startu kostala vise nego duplo od Seika. Na stranu to sto je Seiko marka a Invicta i nije bas neka vrhunska, da li je ta prva cena opravdana u korist Invicte?

^Naravno da nije opravdano. Zapravo Invicta nikad nije ni kostala vise od toga za koliko se prodaje, to je samo merketinski trik kojim zele da privuku naivne i neupucene kupce, kako bi mislili da su napravili dobar posao i kupili sat na velikom snizenju, mnogo ispod cene.

sds21, od svih satova koje si naveo, ja bih da ti iskreno kazem uzeo jedino Seiko.

Covek iznad ti je manje vise rekao sve ^^ Nautica ima lepe satove, ali cu je tesko ikad uzeti, zato sto je to kraj krajeva ipak modna marka.

sds21, mislim da su RUS i zarekg već sve rekli. Pošto sam imao prilike da vidim u poslednje vreme par Invicti, sklon sam da kažem da ih možda prestrogo kritikujemo ali opet - net je prepun priča o zaista lošoj podršci (a sve opet od ipak nešto lošijeg kvaliteta ili bar QC-a) a i užasno me nervira ta njihova politika (koju prate skoro svi proizvođači sa crne liste) - "sat je inače 1000$ ali evo, u sledećih 24h ćete ga dobiti za samo 100$ a daćemo vam i krpicu!"
A ovaj Seiko je meni jedan od lepših i subjektivno bih ga svakako preporučio.

Hvala svima na savetima. Moj prvi izbor je bio Seiko, ali me kod Invicte iznenadila cena. U poslednjih dve nedelje se kretala od 500+ $, pa na 250$, 95$, skocila na 135$ i sad na 85$. Naracujem Seiko, pa javljam kad stigne i kacim slike. ;)

Ako sat realno kosta 500 $, on ce se prodati ako padne na 400 $. Ekonomski apsolutno nije opravdano davati snizenja od 90%, s obzirom da je sama marza nesto tipa 20-30 %. U odredjenim situacijama se preduzecu vise isplati da se resi lagera na brzinu, ali opet, snizenja izuzetno retko, skoro nikada ne idu na 40 % ili tako nesto. Ako vidis ogromno snizenje, odmah upali lampicu i proveri dobro te tvrdnje.

Da li je neko dolazio u dodir sa satom Lorus rn401ax9.Cena mu je oko 8000 din.Kakvi su generalno lorus satovi?

Nisam dolazio u kontakt sa konkretnim modelom ali jesam sa nekim drugim.
Čak i posedujem jedan Lorusov sat koji nosim sa velikim zadovoljstvom.
Lorus ti je Seikova firma i njihov način da dozvole sebi da svoje satove prodaju po nešto nižoj ceni (otmu deo ''kolača'' od Casia) a da pri tome ime Seiko ostane ''neukaljano''.

Ukratko-Lorus ima moju punu preporuku.
Rekao bih da vrede nešto više nego što koštaju.

Hvala na informacijama.Tek sam danas video da ga ima kod nas,tako da ce kupovina malo sacekati,posto sam pre par nedelja kupio casio mtp1381.Dosta mi se svidja dizajn sata,pogotovo cifer jer podseca na stare dzepne satove.Cak sam hteo da kupim jedan parnis koji je slican ovom,ali sam odustao.

Casio Edifice do 100e

Pozdrav, uclanio sam se na forum da bih se raspitao malo o satu nekom posto planiram da kupim za neki dan..

Svidjaju mi se satovi iz naslova, Edifice serija.. Najvise RedBull serija ali malo mi se ne uklapaju u budzet :crying::crying:

Koji su vasi predlozi ili neka druga marka ili model koji je u rangu sa ovim satovima?

Nesto ovakvog tipa i izgleda me zanima :

Nakit, satovi i dragocenosti : Casio Edifice Red Bull Racing EF-550RBSP - ID 14748688 - Kupujem Prodajem

Znaci metalna narukvica, i neki detalj mali jarke boje unutar sata mi se svidja...

Pozdrav i hvala na preporukama!

Re: Casio Edifice do 100e

borisa, dobrodosao na najveci sajt o satovima na ovim prostorima :yes4:.Tu si na pravom mestu za sve informacije vezano za satove. O ovom satu ti ne mogu reci puno osim da je firma Casio ozbiljna i dugo na trzistu. Kvalitet ovisi o ceni, to zapamti! A javio sam ti se s jednim razlogom.....posto si se vec registrovao na nas sajt, pre bilo kakve kupovine surfaj malo po forumu, ovde ces puno nauciti i tek tada donesi odluku koji sat da kupis.

Re: Casio Edifice do 100e

Hvala na dobrodoslici!
Trazim na netu i po ovom forumu o ovim satovima ali svaka tema je stara 2-3 godine...
A na primer ovaj sat sa kupujemprodajem, da li je original ili ne?
Gledao sam da ima fora da se provali da li je ili ne, ali ako uzimam preko neta dzaba sve to..

Back