Predlozi za kupovinu sata do 100 EUR

Re: Casio Edifice do 100e

Hvala obojici. Imam fore da razmisljam, ne zurim... Imate li vi neke druge ideje, moze i do 15000 ako se bas isplati...

Borise
Taj linkovani sat najverovatnije nije original.
Teško je (nemoguće) utvrditi preko slike ali cena navodi na takav zaključak.

Za te pare Edifice jeste odličan izbor.
Kolege su ti postavile link gde se prodaju originalni satovi pa pregledaj i proberi.
Svaki sat iz te kolekcije će biti dobar izbor.

I ja predpostavljam, posto ispod 250-300e nema ali da proverim...
Njega neki drugi put :)

p.s

Nisam Boris, ja sam Borko, ali me zovu Boriša :D :D

Da li neko ima iskustva sa Skagen satovima?
Konkretno me interesuje model: SK812SSS
7.jpg

Ili ovako nešto:
5.jpg

Last edited by a moderator:
Da, video sam taj sat.
Apsolutno vredi tih para.
Ako sitničarimo-narukvica bi mogla biti malo kvalitetnija ali (sem nas bolesnika) retko ko bi to primetio.
Uz to lako je postaviti i kožni kaiš.

Aleksandre
Ja imam taj sat samo u drugoj boji.
Mehanizam je Sekov YM92
Sat vredi više nego što košta.
Kućište je odozgo brušeno a sa strane polirano.
Lepo mu stoji i nato i kožni kaiš.
Iako je ovaj sat u mojoj kolekciji možda i najjeftiniji spada u tri sata koja najčešće nosim.

Jel' ti dovoljno preporuke ? :D

Da, video sam da postoji i u braonkastoj varijanti. Naravno, dovoljno je preporuke, naročito ako dolazi od strane člana kao što si ti :) Malo sam bio skeptičan, Seikov proizvod, sasvim pristojno izlgeda, a maltene manje od 80e. Jel beše 41mm?

Rekao bih da je to nekako taman. Nit previše, nit premalo. Elem, sutra ću pogledati, na ovom linku piše da je rasprodat, ali u nekoj zlatari u Zrenjaninu piše da još uvek ima. Zaista grehota ne uzeti tako nešto za tako male pare :)

^....+1

Da, video sam da postoji i u braonkastoj varijanti. Naravno, dovoljno je preporuke, naročito ako dolazi od strane člana kao što si ti :) Malo sam bio skeptičan, Seikov proizvod, sasvim pristojno izlgeda, a maltene manje od 80e. Jel beše 41mm?

Kolega, jesi ti vidio satove koje ima VLADAN P? Sve ruzniji od ruznijeg.....:flapper:

Last edited:
Naravno, slažem se. Odnosilo se na mene, jer sam do sada uglavnom nosio 41mm satove zbog obima ruke. Pardon, trebao sam to naglasiti.

@MMario Vladanu se obraćam čisto radi onog što je unutra u satu, u estetiku ne zalazim :D

Last edited:
Otišao danas po Lorus i na moje prijatno iznenađenje, nađem ga na popustu za neverovatnih 5500 dinara! Imaju ga i u maslinastoj varijanti. Satić je uživo prelep, baš za svaki dan :)

uploadfromtaptalk1426161293034.jpg

Last edited by a moderator:
Pa si morao da kupiš isti kao moj...
A,rekao si da hoćeš onu drugu boju :angry:

Čestitam na fenomenalnoj kupovini!
Cena je neverovatna.
Drago mi je da nam se i estetski kriterijumi poklapaju.
Neka je sa srećom!

EDIT-
E,da.
Napiši gde si ga kupio

Last edited:
Back