Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

re: Pomoc za kupovinu sata do 200 EUR?

Kraća verzija odgovora-Invicta nije marka za preporuku.
Detaljnije-Ukucaj ''Invicta'' u pretraživač ovog foruma pa ćeš videti i zašto.

Kod Casia nemas gresku,Seiko,Orient...

Sportski ili elegancija?

Nisam gledao Invictu,pa ne znam sta preferiras

Re: Sat od 150-170 evra

Zaboravio si na Casio koji je u blagoj prednosti u odnosu na sve ostale modele :D

Ma nisam, nego Citizen i Seiko kontam kao neeesto kvalitetnije od Festine, a Casio tu, otprilike u njenom rangu ( sad ce zbog ove jeresi forumska rulja da me spali, ali nema veze, umreću ponosno sa svojim ubeđenjima) :lol:

Svestan sam i ja da su Seiko i Citizen kvalitetnije masine, ali se radi o tome da su u cenovnom rangu do 20000 ili bez hronografa i uglavnom ne veci od 42 mm, a ja pokusavam da pomirim i objedinim te dve stvari. Odnosno, da bude diametar 45+mm i obavezno sa hronografom... Za sada se dvoumim izmedju Festine i Casio-a koji je doduse u blagoj prednosti. Pored svega ipak bih rado cuo jos predloga. Tako da slobodno raspalite sa svojim predlozima, znaci: do 20000 din, diametar 45+mm i hronograf su uslov (narukvica metalna, eventualno koza, tj guma...).

Ali ako ti se svidja Invicta ova onda ne vuce bas na eleganciju...

Mozda ovaj sa belim ciferom moze posle i kozni kais sto bi mu i dalo malo ozbiljnije...
Citizen AT0960-52A

Posto je ponuda satova na trzistu velika i ja sam neodlucan . Imam trenutno neke favorite, ali su me zaintrigirali i J. Springs satovi. Rekao bih da se radi o kvalitetnim satovima, a pored toga izuzetno su lepi i ispunjavaju one zahteve koje imam, kada je u pitanju kupovina novog sata. Takodje, cenovno su vrlo prihvatljivi... Ako neko ima iskustva s navedenom markom ili konkretnim satom, kao i predlog pisite...

J.Springs je Seikov podbrend, tako da sa kvalitetom nema greske. Uvazeni clanovi Nesa i araphel imaju po jedan model, pa pretrazi malo forum, pisali su o njima. (pisem s telefona pa ti ne mogu dati link)

Hvala na misljenju. Procitao sam komentare vec i sam imam slicna rezonovanja, ali sam hteo da cujem ljude koji imaju vise iskustva i znanja po ovom pitanju od mene...

Kraća verzija odgovora-Invicta nije marka za preporuku.
Detaljnije-Ukucaj ''Invicta'' u pretraživač ovog foruma pa ćeš videti i zašto.

ne bih se bas slozio, mene Invicta sluzi bez problema, japanski kvarc mehanizam unutra, nema tu sta da se pokvari... ALI iskreno govoreci, ne bih se usudio da kupim Invictu s mehanickim mehanizmom ;)

Kvarcne Invicte koje su do 100$ dolara otprilike i treba kupiti, ima bas lepih modela, a sve ostale skuplje modele od 200, 300 i navise treba izbegavati jer za te pare moze da se kupi nesto mnogo mnogo kvalitetnije, Seiko na primer i tako dalje.. jer ne vidim svrhu davati velike pare za "kineza"

Evo kao sto je obicaj ovde i ja se prijavljujem da sam okoncao svoju kupovinu. Na kraju sam uspeo da usaglasim svoje zelje i htenja. Pri tome sam se prevashodno,a nakon komentara i pracenja foruma, vodio kvalitetom. E,a to znaci da sam kupio Citizen CA0157 01A. Nadam se da cete se sloziti sa mnom da se radi o kvalitetnom proizvodu. Kada sredim utiske i nadjem vremena,javljam se s fotkama...Pozdrav i hvala svima...

Cestitam na kupovini:congrats:
Odlican sat, nisi pogresio, kad budes imao vremena postavi slike:D

Back