Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Re: Potrebna preporuka - Sat do 200 EUR

Vidim,pise i na ovom linku sto sam ja postavio,samo mislim da ta cijena nije kod nas na trzistu :)

dr.zile zar nije rijec o satu do 200 evra :)?
Da,ali problem je sto m ise svidjaju skuplji satovi :D i svi su poceli da se nadovezuju na ovaj post o skupljim satovima.
Ima li neko neki dobar prijedlog sata do 200€?

Ја сам купио Festina F16565/4 пре једно пола године за 160 евра и јако сам задовољан.Једина мана је што је због црног цифера мало непрегледан,али и то се може отклонити тако што ћеш узети сат са белим,плавим или црно-наранџастим цифером.Понављам још једном да сам јако задовољан.

Ево ти линк чисто да видиш како изгледа

Men's Festina Chronograph Watch (F16565/4) - WATCH SHOP.com�

I ja planiram da pazarim sat, pa kad vidoh ovu temu, rekoh da vidim vaše mišljenje... Šta mislite o ovom satu? Čekam već neko vreme da mu padne cena ili da grune neki popust, al nikako da dočekam...0009456_400.jpeg... 18 000 za Festinu?

Taj sat vredi 18.000 din.Svaka Festina ima realne cene i dobar odnos cena-kvalitet.
Nego mi nije bas pregledan ali ako ti se svidja slobodno uzimaj.

Baš zbog toga pitam, Festina ima sličnu klasu kockastih satova, samo su malo manji i koštaju 8-9 hiljada manje... Hvala u svakom slučaju...

Evo računao sam sutra da se častim i obzirom da sam hteo braon sat, i da bude kockast ova 2 su mi uži izbor

100-new-original-emporio-armani-men-s-watch-ar0185-13388.jpgf16363_20.jpg

Međutim danas prošetam do onog poklon dućana i tu se zeznem... Naletim na ovaj koji mi pomuti potpuno planove...
OS22-5619133__37081_zoom.jpg

Izlazi iz okvira 200e, tj skuplji je od gore navedenih za oko 60e,+ svi moji satovi su taj fazon, ali je mućo dobar... Šta vi mislite?

Ja mislim da vredi dati malo vise para za VE, svakako je rec o kvalitetnijem satu.
Iskreno, da sam na tvom mestu, izbor bih sveo na VE i Festinu, Armani bih izbacio iz kombinacije.

E to htedoh da čujem... Što ne Armani? Meni malo smeta samo zato što je ARMANI, al što se kvaliteta tiče, kontam imaju isti mehanizam, pravi ih Fossil... Armani i Festina praktično koštaju isto, a onako odokativnom metodom izrada mi deluje bolje na Armaniju...

Da kupujes odelo, rekao bih da, ovako:no:
Jedan od zakljucaka do kog smo dosli mnogo puta na forumu je da sat ne cini samo mehanizam.
Cak i to sto ih Fossil pravi nije neka preporuka, Festina je kvalitetnija od Fossila.

Moja topla preporuka ti je VE,kvalitetno su uradjeni i ja sam probao taj model i lepo lezi na ruci,a msm da je i miyota dodatni plus...Ako se odlucis za VE i ako uzimas za cash,slobodno u poklon ducanu pitaj za popust za cash,sigurno ces dobiti 5 posto... ;)

Jedna od ideja jeste da ide uz odelo... Al eto nisam znao da je Festina bolja od Fossila... Hvala na preporukama!!! :)

Braon sat je ono što mi treba, al mi se ovaj Vostok mnogo dopada... :(

Back