Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Re: Preporuka za sat od 20.000?

Polazeci od onog sto sam video do sad:

Casio otpada - ne svidja mi se, previse prosti.
Preostaju: J Springs (mali izbor),
Citizen (nesto veci izbor) i
Seiko (bas dosta ima, sumnjam da ce ovo biti pobednik)

Sacekacu jos malo da vidim hoce li biti jos koja preporuka za brend,
to mi je najbitnije - da steknem okvirnu sliku na sta da obratim paznju, a sta odmah da ignorisem.
Pa ako vise preporuka ne bude, pogledacu modele u ova tri brenda i suziti izbor.

P.S. Da nisam dosao ovde, ja bih i Fossil i Sector uzeo u analizu...

Hvala na preporuci, Darko!

Festina ima jedan model koji mi se na izgled svideo i ciju sam sliku okacio u nekoj od prethodnih poruka.
Samo nisam bio siguran u kvalitet istog.

Ovo odavno nisam cuo na forumu, sve cestitke za odgovor. Dobro je da mozes da se pravis da ne postoji, to je i jedino resenje :)
A sto se tice izbora u tom rangu cene ja bi gledao samo sta nudi Seiko! E sada da li ces naci u jednom satu sve ono sto si napisao i jos da ti se taj model dopadne, to ne znam. Ali kvalitet je tu na strani Seika!

Dobro je da mozes da se pravis da ne postoji, to je i jedino resenje :)

Hehe :) Ali stvarno je tako. Posto sad toliko novca mogu da izdvojim,
namestim kriterijum pretrage na rastucu cenu i cim rezlutati pocnu da probijaju moju granicu - pretraga je zavrsena! :)

A sto se tice izbora u tom rangu cene ja bi gledao samo sta nudi Seiko!

Znaci, jos jedna preporuka za Seiko.
Ok, primljeno k znanju! Hvala, tolarbo!

Ja sam prvo pomislio na Seika 007, ali sam mislio da trazis bas neki jednostavan dress sat, ali posto vidim da nije bas tako, onda svakako i moj glas ide za Seiko SKX007K2 sa njim nema greske, legndaran model

ali sam mislio da trazis bas neki jednostavan dress sat, ali posto vidim da nije bas tako

Izgleda da nisam bio precizan u svom prvom izrazavanju, izvinjavam se zbog toga!

svakako i moj glas ide za Seiko SKX007K2 sa njim nema greske, legndaran model

Ne znam, 3.000 je skuplji od onog sto sam u mogucnosti da dam, a i nije mi privlacan mnogo.
Vise mi se dopao, npr ovaj SEIKO SNDC81P1 Chronograph - Satovi - Vitanov Beograd onako na prvu loptu.

S obzirom da te ne privlaci i da prelazi tvoj budzet svakako ga nemoj kupiti odnosno kupi ono sto se tebi svidja, jer ces ti taj sat i nositi, a mi smo ovdje svakako da ti damo potrebne sugstije.
Sto se tice tog modela sto si postavio ako ti se svidja samo naprijed sa Seikom nema greske sigurno bilo da je automatik ili kvarcni hronograf kao ovaj pomenuti model

SKX007 je legendarni model.Isto i SNZG13 a jos ce i nesto da ti ostane...Ako trazis automatik,onda je to to.
Ako zelis kvarc onda Seiko ili Citizen.
Ako zelis kvarc a da bude Swiss made onda Candino.
Ako zelis kvarc a da izgleda jako atraktivno onda Festina ili eventualno Sector.
U nekoliko recenica to bi bilo to. :) Ti ces nositi sat tako da je izbor tvoj.Najbitnije da sa nijednim proizvodjacem neces pogresiti.
Pozdrav i dobro nam dosao na forum.
Slobodan

sa Seikom nema greske sigurno bilo da je automatik ili kvarcni hronograf

Ok, to je dobro da znam!

I ja ti preporucujem isto...Seiko SKX007

Ne... ne svidja mi se izgled.

Isto i SNZG13 a jos ce i nesto da ti ostane...Ako trazis automatik,onda je to to.
Ako zelis kvarc onda Seiko ili Citizen.
Ako zelis kvarc a da bude Swiss made onda Candino.
Ako zelis kvarc a da izgleda jako atraktivno onda Festina ili eventualno Sector.

Aha, ok, uzecu u razmatranje!

Najbitnije da sa nijednim proizvodjacem neces pogresiti.

Da, naravno.

Pozdrav i dobro nam dosao na forum.

Zahvaljujem :yes4:

Pošto ti se SKX007 ne svidja, moja preporuka bi bio SNZG13

Na sajtu sa linka je 88€ sa 5% popusta za članove foruma, ili 9.800 dinara Čak i da platiš carinu i porez, ukupno će biti 12.700 dinara. Sjajan sat za tu cenu.

Inače, moja preporuka je da sat koji ti se svidja probaš kod nas da vidiš kako ti stoji, a da onda nižu cenu potražiš na netu, jer se može prilično uštedeti (nekad može da bude i duplo jeftinije). Recimo, seiko koji si naveo da ti se svidja u toj radnji košta 21.850 dinara, a ovde možeš da ga dobiješ za 9.400 dinara, ili u najgorem slučaju ako platiš carinu i PDV za 12.200 din.

Last edited:
Back