Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Off topic

Mickey Mouse satovi su definitivno "in"

Tom Hanks ga nosi u filmu Anđeli i demoni
Angels & Demons (2009) - IMDb

AngelsAndDemons_Mickey.jpg

Nego čitao sam da je i rolex 1978 napravio Miki Maus sat

On Topic

Moja preporuka za sat do 200 evra

Definitivno neki seiko ako tražiš automatika , recimo orange/black monster , 007 .

Ako hoćeš kvarc vidim da se pojavilo puno novih Casio Edfise modela na Sense sajtu do 200 evra.

Recimo
http://www.satovi-online.com/catalog/ef550d1a-p-2717.html

Pozz

Moja dilema-trilema
Polovni Orient star za nekih 250-300$
Victorinox quartz hronograf
Znaci kvalitetna SS narukvica i safirno staklo.

Hvala josh jednom na preporukama . Bio sam do Merkatora i bacio malo pogled , s' posebnim osvrtom na Citizen . Mislim da cu na kraju uzeti neki iz Nighthawk serije , samo josh malo para da skupim i to je to :)

Jedino sam u dilemi da li je bolje kozna ili metalna narukvica ?

Pozz

^ uvek je bolje uzeti s metalnom jer koznu mozes lako da dokupis, a s metalnom moze da bude vise problema ako je kupujes kasnije - ne odgovara svaka, ne mozes da nadjes original, kosta kao pola sata kada je kupujes posebno itd. :)

Last edited:
Moja dilema-trilema
Polovni Orient star za nekih 250-300$
Victorinox quartz hronograf
Znaci kvalitetna SS narukvica i safirno staklo.

Što polovan Orient za te novce. Pogledaj ovde www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep imaš Orinta novih da se uklope u cenu od 200€, mislim i da je neko sa sajta naručio preko njih (čak je prošao i bez carine). A ako mi je računica tačna negde oko 30% na osnovnu cenu dođu dažbine, ak' si baksuz, a do 150€ ima pristojan izbor satova. Mislim na Mako i MakoXL, imaš na forumu predstavljanje oba sata.

Zato sto je Orient star, ima safirno staklo, handwind i hacking... Nema ga bas puno ljudi u ovom delu sveta....

Last edited:
Meni se sviđa i Seiko SRP025, on je oko 200e napolju, kod nas ga izgleda nema:

169237d1236881148-4r16-initial-accuracy-srp025-004.jpg

Letnji sat sa belom narukvicom do 200e

(Letnji sat, bela narukvica (kozna ili silikonska), sivo metalno kuciste, beli brojcanik, neobican, do 200e)

Zelim da kupim beli sat za letnje dnevne i vecernje izlaske, treba mi vasa pomoc!
Pozeljno je dosta detalja, kvalitetna izrada...uostalom, predlozite nesto, pa cemo videti :)
:yes4:

Last edited by a moderator:
Re: Letnji sat, bela narukvica (kozna ili silikonska), sivo metalno kuciste, beli brojcanik, neobican, do 200e

Fortis Marinemaster

i3tqu0.jpg

Sve odgovara osim cene ali opravdava razliku u svakom pogledu :yes4:

Re: Letnji sat, bela narukvica (kozna ili silikonska), sivo metalno kuciste, beli brojcanik, neobican, do 200e

^ to zaobidji i pogledaj festina i candino. :)

mozda ovako nesto?

1162_f16354_1.jpg

Nije ni to to..ovo je isuvise elegantno.

SNDC05P1 za malo preko 12000 din i naknadno uzmeš neki kvalitetni kožni ili silikonski kaiš.
Sportski i elegantan u isto vreme.:)

Attachments

• SNDC05P1_0.jpg
    SNDC05P1_0.jpg
    56.2 KB · Views: 24
  • $(KGrHqUOKisE0s2IJLGyBN(omnr9Cw~~_3.JPG
    $(KGrHqUOKisE0s2IJLGyBN(omnr9Cw~~_3.JPG
    126 KB · Views: 27
Back