Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

Re: Zenski sat Omega iz 1965.

Zdravo Skand i dobrodosao!

Tvoje prethodne postove sam premestio u temu "Opšti forum -> Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!", posto je ta tema namenjena za procene satova.
Nadam se da ce neko od clanova ubrzo moci da ti pomogne.

Pozdrav,
Vlada

Last edited:
I ovaj drugi pokusaj ti nije bas uspeo, posto slike nisu mnogo boljeg kvaliteta, a morale bi da budu ako ocekujes precizan odgovor.

Pri pogledu na ove slike - lici mi na Omega Seamster, ali koji tacno model - ne vredi bez dosta boljih slika :(.

Re: pomos za star Omikron sat

Pozz, u pitanju je Omega Geneve zlatne boje, najverovatnije lady model:) Moras druze bolje fotke staviti, znaci ukljuci opciju macro na tel ili aparatu i vise svetla mora biti ili uzmi i lupu pa slika preko lupe. Nista se ne vidi ni na ovim novim fotkama

Kolika je vrednost tog sata sto ti kazes Nikola?Jel moze neki link ne mogu nikako da ga nadjem vrlo je moguce da je o tom modelu rec.

Na poledjini kutije je urezano i moj telefon ne moze da slika zato sto je s*anje:

BREVET * 14917 / 65 i onda ovde neki cudan znak SWISS MADE

pozdrav

zanima me pošto imam sat gllashutte u dobrom stanju. vidio sam jedan takav na internetu, identičan mom, god proizvodnje toga sata je 1968 god. pa ako je i moj te godine, kolika bi cijena bila toga sata. hvala unaprijed

Pitanje preseljeno u prigodniju temu.

Pozdrav antune i dobro nam došao. :)

Da bi neko od članova uopšte mogao da ti pomogne moraš da postaviš kvalitetne slike tvog sata za koji želiš da saznaš vrednost. Drugačije neće ići.

Pozdrav

Pozdrav drugari. Interesuje me "čisto informativno" kolika je vrednost ovog sata.
U pitanju je Longines Ultra-Chron. Narukvicu sam ja stavio pre nekih godinu dana ali nisam zadovoljan jer deluje "jeftino" i nije baš u rangu sata. Sat je bio na servisu pre godinu i po, pošto nije bio korišćen 15ak godina pa sam hteo da ga sajdžija pregleda, podmaže...

Ultra-Chron4.jpg

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    236.2 KB · Views: 123
  • 5.jpg
    5.jpg
    257.3 KB · Views: 129
  • 4.jpg
    4.jpg
    42 KB · Views: 131
  • 6.jpg
    6.jpg
    54.6 KB · Views: 108
  • 1.jpg
    1.jpg
    198.3 KB · Views: 113
  • 2.jpg
    2.jpg
    242.8 KB · Views: 111

Jako lep sat, jako dobro očuvan! Neka moja slobodna procena bi bila 400-500€. Ako ga prodaješ davaćeti kako bi oni zaradili nekih 350€, ali ti ga nećeš prodavati, jel da?:proud:

Hvala na brzom odgovoru..
Iako bi mi dobro došle te pare, neću ga prodavati. Taj sat sam nasledio od dede.
Da li neko može da me posavetuje gde da potražim narukvicu "dostojnu" ovom satu?
Uzeo bih kožnu, crne boje, ali da bude kvalitetnija od ove koju sam uzeo privremeno...

Ok, super ćeš proći! Poslao sam ti p. poruke gde ćeš ih pronaći!
Drago mi je što ga nećeš prodavati, ipak treba da ostane deo porodice, čak i nasleđe! :D

Omega Speedmaster Professional mark III kalibar 1040

Koliko bi bila cena za ovakav polovan sat.
Naravno neka orjentirna za prosecno ocuvan ispravan sat?
Unapred hvala.

re: Omega Speedmaster Professional mark III kalibar 1040

Mislim da kod nas ovaj sat kosta mnogo manje. Oko 1000e max i to ce dati neki kolekcionar. Mada ima ovde pravih ljubitelja Omege pa ce oni dati i svoj komentar.

Molio bih Vas za procenu ovog IWC sata

iwc 009.jpgiwc 008.jpgiwc 001.jpg.

Podatci su:
Mehanizam je IWC 41:
manuelno navijanje,
17 rubina,
19800vph,
rezerva snage 40h,
veličina:13,8 x 17,3mm, visina: 3,4mm

Proizvodio se od 1949. do 1970.

Ma ne radi,zuri 2 i po sata na dan...
Mozda bi trebao da poseti Nikolinog majstora...

Back