Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Kupio sam sat u Bomar radnji u vrednosti od 84000 din i taj kupon moze da se iskoristi za maksimalno tu mp cenu nekog sata ili jeftinijeg, meni taj kupon ne treba pa bih ga prodao za neku razumnu cenu, a kupon je na donosioca znaci nije na mene. Ako imate neko pitanje mozete me kontaktirati dodatno. Pozz!

Sve je to sjajno al kad krenu u taktiku prodaje koju Invicta inace fura...i kad airman dobije svoju kvarc verziju za 99.99...po meni je ovo sistemsko unistavanje jedne solidne price. Mozda ne ekonomski, al kvalitativno sigurno.

Slažem se. Ali za mene dobar sat ostaje dobar sat, a neki Glycine to sada (još uvek) jesu. Videćemo do kada...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da li je neko zainteresovan za kupovinu sata u Bomaru. Ja bih kupio Certinu cija je cena oko 85.000 za tu kupovinu se dobija vaucer sa 50% za kupovinu sata do 85.000. Sto bi znacilo da ako je neko zainteresovan mogli bi da podelimo troskove i da nas sat koji je 85 kupimo za cc 64.000

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Certina popust

Pozdrav,

Samo info, ukoliko neko planira da pazari Certinu, u toku je popust od 25% kod jednog od vecih uvoznika (lako se da izguglati da ne reklamiram), recimo diver ds automatic je trenutno po ceni uporediv sa stranim online prodavnicama, ako je neko bezecovao nesto od Certine, mislim da je sad pravi trenutak...

3-5 novembar delta city slavi 10 godina. Bomar - 10-50%
BPM - 10% na vec snizene, 15% na regularan asortiman

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

3-5 novembar delta city slavi 10 godina. Bomar - 10-50%
BPM - 10% na vec snizene, 15% na regularan asortiman

Da li ce popust vaziti i za online placanja ili samo u delta city-ju?

Iskreno, ne znam. Ali mislim da vazi samo u prodavnicama u delti. Ima na DC sajtu spisak svih prodavnica i popusta u ta 3 dana.

Back