Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Bah... Nista specijalno, Certina standardno 25, Roamer 15, Hamilton 15, to im jensve standardno vec bilo, jedino da kazemo novo je Zeppelin 10%

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znaci nista posebno. Hvala za info.

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Nema na cemu. Za one 'modne' nisam ni pitao, ali kapiram da ovde to nikog i ne interesuje :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gledao sam danas creatonwatches i koliko vidim dosta su snizili cene. Bambino gen 2 je oko 100e, skx007 oko 150e, itd. Nadam se da ce neko iskoristiti snizenje :D

Kakva je situacija sa porezom i carinom prilikom narucivanja, pise da je dostava za srbiju besplatna, sto znaci da ostaju ove prve dve stavke

Kako ti se zalomi :). Mozda platis, mozda ne. Bilo je i jednih i drugih slucajeva.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kakva je situacija sa porezom i carinom prilikom narucivanja, pise da je dostava za srbiju besplatna, sto znaci da ostaju ove prve dve stavke
Po pravilu, 10% porez, pa na sve to 20% PDV.
To je po ps-u, e sad, kao sto kolega rece, moze da ti se zalomi, ali racunas na ovo prvo, pa ako prodje bez, slavis:D

Onda i nije bas isplativo, na sajtu CW padi trenutno kosta 258 a kod nas na kp nov 350, pitanje je vredi li cimati se

Re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Na tebi je da procenis. 90ak evra ako te ne oglobe, 15ak evra nize ako te oglobe.

Doduse, i sat vidis tek kad stigne

Ima li mozda mogucnost da naruci neko ko zivi u SAD pa da se ne plate dadzbine, samo je pitanje da li ih salju iz raznih delova sveta ili iskljucivo iz sad

Last edited:
Creation watches salju iz singapura mislim. Da li se placa neka carina u US - pojma nemam. Proguglaj malo kakva su iskustva na drugim forumima.

Ako imas nekog tamo pogledaj jomashop/longislandwatches... Odnosno, sajtove koji su u US.

Svakako kada budeš unosio iz USA u Srbiju opet je kocka, da li će da gledaju na ulasku ili ne. Sat na ruku jedino, a od kutije se pozdravi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

U Americi se, koliko znam, porez placa samo ako to sto kupujes ima u bilo kojoj prodavnici u toj saveznoj drzavi. U suprotnom se ne placa (a ako se placa onda je oko 10% ili manje, znam da je Ilinois sa najvecim porezom i on je bio oko 10-11%).
Sto se nase carine tice, mislim da nije tako strasno. Ja sam letos sa sobom u avionu nosio IR kameru koju sam platio 400$, a u koferu je bila kutija sa sve računom, i niko me nije ništa pitao. Nekako mislim da kad su takve stvari u pitanju, gnjaviće za baš skupe stvari. Mislim, ko ode u USA i ne vrati se sa par stotina $ vrednom robom.

Da li je pametno kupovati na Creationu satove za koje ne postoji nijedan review?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Isto kao i one sa review-om. Oni su preprodavci. ( Pretpostavljam da mislis na satove koji nisu ocenjeni na sajtu )

Treba mi pomoć oko kupovine Casio GShocka(za prijatelja) tj. gde da ga uputim za kupovinu originala? Našao je dva prodavca koji ozbiljno rade sa Casio satovima i to u Zrenjaninu i Pančevu. Da li i sa kim je neko od Vas kolega imao dobro iskustvo u kupovini ili imate preporuku za nekog trećeg možda?
Hvala na odgovoru!

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Treba mi pomoć oko kupovine Casio GShocka(za prijatelja) tj. gde da ga uputim za kupovinu originala? Našao je dva prodavca koji ozbiljno rade sa Casio satovima i to u Zrenjaninu i Pančevu. Da li i sa kim je neko od Vas kolega imao dobro iskustvo u kupovini ili imate preporuku za nekog trećeg možda?
Hvala na odgovoru!

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Oba prodavca su proverena, kupljena tri sata u Pancevu prosle godine (prijatelji kupovali) i ove godine uzet Mudmaster kod coveka iz Zrenjanina.

8b827ca85c770997dac887e1a6eda5b8.jpg

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Back