Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

gde god ti vise odgovara odnos cene i brzine isporuke, ako naravno imaju i jedni i drugi ... mada ako nije velika razl u ceni ja bi opet narucio od domacih, dobijes za dan i ne brines za carinu i ostalo ...

Sent from my SM-A320F using Tapatalk

Pa deder onda uputite me na te dobre ljude iz Panceva/Zrenjanina. Kod ovih S&L koje mi Casio europe izbacuje kao jedine stize tek krajem meseca i cena je 18k.

pogledajte molim vas ovu ponudu sata:

https://www.chrono24.com/tagheuer/formula-1-calibre-16--id8711766.htm

tag heuer formula 1 cal 16, nov za 1600e?! Pisao sam im preko chrono24 i odgovorili su mi, s obzirom da bih sat licno kupio u moskvi:

ja: "Hi, is this watch availible to purchase in Moscow? I would travel to moscow on 14. sept and would like to buy it personaly. Thanks"

oni: "Hello Thank you for noticing our offer.
We can sell this watch to you in Moscow on the specified date. We can also deliver them to you at the specified address in Moscow. Or you can visit our office for purchase.
I ask to confirm the purchase readiness on 14.09.2018."

ja: "Sry, on 18. sept I am on flight to Moscow, so on 19-20. sept I can pick it up. Just tell me adress of your office"

jel imaju prostora da me "zavrnu" jer mi je cena vise nego sumnjiva a opet primamljiva?

Kad već ideš u Moskvu ti ih kontaktiraj i proveri, skokni do radnje, to bar ne košta ništa. A to sto je razlika u ceni možda je na Chrono 24 cena bez taksi ili ti u radnji "smekerski" daju popust pa izadje kao online cena na Chrono 24.I za kraj, kad kupujes sat za sebe nemoj da te vodi samo cena da li je loša ili dobra (BTW Chrono 24 je dosta siguran što se tiče kupovine), već to da li ti se sat svidja /stoji / leži na ruci.

sat kupujem kao poklon, i sa firmom sam u kontaktu i dogovorio sam cenu 1550e. Za sebe znam sta treba da me vodi ako pogledas clan sam foruma vec 8 godina tako da satovi mi nisu novina. Inace sebi sam kupio takodje sat pre neki dan predstavicu ga kad stigne sa poliranja. U pitanju je mille miglia GMT 42.5mm

Back