Dragojlovic Darko
New member
re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Sve cestitke na kupovini i da te dugo sluzi
Sve cestitke na kupovini i da te dugo sluzi
On bi trebalo da ima providan poklopac sa zadnje strane da mu se vidi mehanizam ?
Za mene je ovo dovoljan razlog da ih zaobidjem :thumbdn:...sat stize bez kutije, stavljen u neku platnenu "torbicu" (koju cete videti na fotkama), zatim umotan u zastitnu foliju (onu sa baloncicima) i na kraju u najobicnijoj koverti!
Nije problem u kutiji ali znajuci kako se "nezno" postupa sa posiljkama to deluje krajnje neprofesionalno (a uz to i lazu). Mislim da nije ok ni za sat od 50$ a kamoli za nesto skuplje.
dobro, da, ima smisla to sto govoris sto se zastite samog sata tice!Nije problem u kutiji ali znajuci kako se "nezno" postupa sa posiljkama to deluje krajnje neprofesionalno (a uz to i lazu). Mislim da nije ok ni za sat od 50$ a kamoli za nesto skuplje.
Nije prof to sto lazu.![]()
pa za moj je pisalo "Packaging: Packed in Strong Cardboard Box." pa je dosao u koverti.
evo i linka:
http://watchhubs.com/en/mens/341-seiko-5-automatic-mens-snx111k1-snx111.html
Jagodanbg Pozdrav, mi smo istražuju ovaj slučaj. Pogrešno pakiranje je zbog našeg novog osoblja. Žao nam je zbog toga.![]()
ne mogu da verujem da su se registrovali
Ja sam jos juce vidio ali nisam bio siguran mislio sam da je neko slucajno stavio taj nick
Ko se ovo registrovao kao braca kinezi? xD