Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Ako porucujes direktno u Srbiju, odbijaju ti VAT, a ako ga porucis u EU, moras da platis taj porez.

Vidim da je Deep Blue objavio kupon za 25% popusta na zvanicnom sajtu, ali izgleda da vazi samo jedan dan.

Kupon je cyber25

Vazi za sve modele, sad sam proverio.
1.jpg
Jedino sto nema Srbije na spisku zemalja, ali ako recimo neko moze da poruci u USA, to je vec druga prica.

Last edited:

Poredio sam cenu Sun divera ako se poruči sa usa sajta sa popustom, i sa nemačkog sajta koji nema cyber monday sale. Čak i sa 50 dolara poštarine do Austrije, izađe jeftinije, nešto malo preko 200€. Šteta što nisam pri lovi, pao bi plavo narandžasti odmah.

pro-sundiver-2-black-dial-silver-bezel-2.gif

meni je ovaj uhhhhhhhhhhh

Hahaha......pošto sam isprobavao sinoć ima li popusta i na nemačkom online store, morao sam da ispunim podatke i sve to....i evo stiže danas podsetnik od PayPal da imam račun koji treba da platim. Opasni su 😁

Sad mene naravno svrbi da ga zaista i platim, pa da provodim praznike gledajući ovu oranž sekundaru kako se vrti 😅

Nažalost ne. Stigoh do kraja procesa i nigde nema opcije da se unese promo code. Sun diver blue na nemačkom sajtu izađe 255 sa poštarinom, na američkom sa poštarinom i uz popust bi ispao oko 205 kad se prebaci u evre. Doduše, promocija je do sada verovatno gotova, ako je bila samo povodom cyber monday.

Armida daje 10% popusta do 15 decembra

Back