Voleo bih da vidim tog ludaka koji ode na ronjenje sa satom od 100000 evra.To ti je kao na traktoru da imas felne od kovanog magnezijuma i brembo kocnice,i blok motora od keramike.
Kakve to veze ima??Tourbillon u ronilačkom satu mi je vrhunac kiča.
svaka cast, ljudi, kad tako, k'o iz topa odgovarate i znate sta 'ocete... da treba 5 da ih nabrojim, ne bih bio siguran, a ne 1...![]()
Hoces da kazes da je OK roniti sa submarinerom? Mislim puno je jeftiniji. Ako kupis ronilacki model ne moras valjda da ronis sa njim ili sa svakim pilotskim moras da vozis avion? Ne daj boze da kupim Fortis cosmonaut chronograph sta cu onda?? :questionmark:Voleo bih da vidim tog ludaka koji ode na ronjenje sa satom od 100000 evra.To ti je kao na traktoru da imas felne od kovanog magnezijuma i brembo kocnice,i blok motora od keramike.
Narode,manite se komentarisanja nečijeg izbora sata inače će ova tema brzo doći do tačke zaključavanja!
Nekome se sviđa ovaj sat, nekome onaj!
Držite se naslova teme jer o ukusima ne vrijedi raspravljati!
Ronjenje sa submarinerom je prihvatljivo, ne vidim razlog zbog čega ne bi bilo?d1d said:Hoces da kazes da je OK roniti sa submarinerom?
Pa,za mene je bilo lako! Izdržljiv(malo je reći) i jednostavan mehanizam(može ga servisirati svaki časovničar),neprolazan dizajn,WR 30atm,a nije ni nedostižan cijenom! Ove uslove ispunjava Panerai.
Kakve to veze ima??
Dusa uziva u Tourbillon-u, a oko u ronilackom modelu brenda sa lepom istorijom.
znam, prijatelju, ali je problem sto te uslove ispunjava bar jos sto drugih satova!
Ali, u stvari, problem je sto se ukus gradi vremenom, a i menja s vremenom, pa ono sto izaberem danas, sutra vise nece biti zanimljivo...
Jeste skup sat, ali je isto tako i radni sat i samo zbog toga mi ne bi bilo žao da ga koristim za ono za šta je i namenjend1d said:Za ronjnje bi mi nekako bilo zao da nosim submarinera, prelep i skup sat.
E to je... Zato ja i ne bih mogao da izaberem jedan sat za ceo život i da sa sigurnošću tvrdim da je to prava odluka. Toliko satova, toliko proizvođača, ne znam ni odakle bih krenuo... Seiko, JLC, GP, Heuer, GO, Citizen, Blancpain, Lange... aj sad ti budi pametan i izaberi jedan sat?! Kako? :dontknow:Ali, u stvari, problem je sto se ukus gradi vremenom, a i menja s vremenom, pa ono sto izaberem danas, sutra vise nece biti zanimljivo...