Sat za plivanje i ronjenje na dah - do 250 EUR - cena/kvalitet

Ma daleko bilo ne shvataj sve ozbljno :) Tu smo da pomognemo:) Sve sto te zanima pitaj slobodno , pa dok ne nadjes sat pomazemo:)

Sad da se vratimo na tvoj problem:) Ukoliko imas finasija nema razloga da ne kupis 200 wr, a ako ti premasuje budzet za tvoje potrebe je dovoljan i 100 wr , u svakom slucaju neces pogresiti bilo sta da uzmes:) Evo moj predlog je Monster novi, lep sat, dobar novi mehanizam, nema da brines:)

Last edited:
Bio je skoro na akciji Orient Men's CEM65002D 'Blue Mako' Automatic za 99$. Šteta što sam video kasno. Za te pare mislim da nema bolji.

Quality Japanese Automatic movement; functions without a battery; powers automatically with the movement of your arm
Solid stainless-Steel Bracelet
Screwed-Down Crown
Show more

• Rotating bezel
  • Water-resistant to 660 feet (200 M)

Za novu akciju biću spreman :)

@Dima - Ovaj sat sto je postavio vlada.t1 se vise nego uklapa u tvoj budzet i kada nije na nekoj akciji to je svakako moj predlog

EDIT: A i deklarisan je na WR200m

@Dima - Ovaj sat sto je postavio vlada.t1 se vise nego uklapa u tvoj budzet i kada nije na nekoj akciji to je svakako moj predlog

EDIT: A i deklarisan je na WR200m

Sat je genijalan. Za te pare nema bolje. Ja budala kasno video da je na akciji , a nisam imao 100 $ na kartici :banghead:

Pisao sam watchhubs - u. Obećali da će da probaju u toku godine da ga nabave. Grantovano bi samo našima sa foruma prodali 5-6 komada :thumbup:

Serb na tom sajtu je i nekih 20-ak eura skuplji plus postarina ali mislim da prije stigne, ako je to nekome bitno i na creation-u ima brza posta

Sa Creatona je kupovalo pola foruma:)
Iskustva odlicna.
Sto se tice cene, mogu oni da napisu da su oni tebi platili da uzmes sat, i onako ti je sve lutrija.

U pravu si. Milsim da je 120$ (sa kuponom) korektno. To je oko 10.200,00 din. A na carini kako prođeš :D

Iz koje je zemlje Creaton ?

Back