Satovi i knjige

3 deo Kula od Karata,slabija od prethodne dve ali opet zanimljiva
Stig Lašon & Rolex

Attachments

• uploadfromtaptalk1435467888378.jpg
    uploadfromtaptalk1435467888378.jpg
    60 KB · Views: 106
Pozdrav do @Rus sto me potseti deka postoi temava ;)

Aleks
dobar triler sto pobuduva dosta emocionalni presvrti kaj citatelot

2cmsml3.jpg

j9xaid.jpg

Haremot na Gadafi
Dokolku se e vistina a pisuva deka e vistinska prikazna Gadafi e mnogu golema perverzna licnost i sadist

nezuqh.jpg

zj9mab.jpg

Strav od najlosoto
Trilier koj momentalno go citam, inaku go preporacuvam Lingvud Barkli odlicen avtor na trileri

rrshvn.jpg

^komercijalizovan pisac, ali strasno citljiv.....cudo jedno kako se njegove knjige citaju u jednom dahu....bez ostavljanja za sutra....

Bas tako bruder,bas tako zavrsio danas Krik Helidona i poceo Strategija Benkrofta......

Tri zadnje knjige koje sam pročitao.
Prva je Zavet heroja pisca Slaviše Pavlovića. Odličan roman. Nije lako napisati sažetak knjige a ne otkriti bitne detalje pritom istovremeno zainteresovati čitaoca. Sažetak ove knjige je loš jer, po mom mišljenju otkriva vrlo bitne detalje tako da čitate pola knjige naslućujući šta će se desiti. Bolje ne čitajte sažetak. Za roman svaka čast. Uzgred, mislim da godinama nisam čitao knjigu iz biblioteke novijeg izdanja (od 2000-te) štampanu na ćirilici. Sramota za izdavače i one koji dozvoljavaju takvu situaciju.
1.jpg
2.jpg

Dva romana od Klajv Kaslera,Sudnji dan i Velika poplava. Kasler standardno odličan.
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

7.jpg

Last edited:
Evo i moje cetiri zadnje procitane...

Iako se radi o potpuno razlicitim svjetovima, knjizevnim kategorijama i stilovima, tesko mi se odluciti i reci - u kojoj sam to knjizi ovaj put vise uzivao!

Toplo preporucujem!

20150825_221202.jpg

Cek malo, cek.....za forum se nije imalo vremena a 4 knjige se procitalo...:thumbdn:

Edit....ma i ja volim citati ali nisam ovo hteo propustiti da arch-m ne prozovem

Eeee, Mario, moja greska! Zaboravih dodati da se, pored svih knjiga koje mi dopadnu saka, uvijek cita i jedna nikada dovrsena, nikada zatvorena - nas forum!:yes4:

Samo jos, eto, da se ima vremena i za pisanje.

Back