lookic Member Sep 24, 2015 #207 Pošto nemam sat, stavljam meni omiljenu seriju knjiga, a obećavam da ću čim kupim sat slikati svaku pojedinačno. Last edited: Sep 24, 2015
Pošto nemam sat, stavljam meni omiljenu seriju knjiga, a obećavam da ću čim kupim sat slikati svaku pojedinačno.
lookic Member Sep 29, 2015 #209 Za one koji vole poeziju i muziku u jednom. Ovo je inače sat koji je moj deda (inače veliki ljubitelj knjiga) nosio. Sat sigurno je bio u društvu mnogo dobrih knjiga.
Za one koji vole poeziju i muziku u jednom. Ovo je inače sat koji je moj deda (inače veliki ljubitelj knjiga) nosio. Sat sigurno je bio u društvu mnogo dobrih knjiga.
MMario Well-known member Sep 29, 2015 #210 za Leonarda velikiiiii plus, meni jako omiljen....... a za dedin satic :thumbsup:
Nenad Arandjelovic Active member Nov 9, 2015 #213 Posle duzeg perioda,Hari Hule,ali se sada vracamo na pocetak. Zahvaljujem se kolegi Vlada035 za info u vezi knjige "Slepi mis".
Posle duzeg perioda,Hari Hule,ali se sada vracamo na pocetak. Zahvaljujem se kolegi Vlada035 za info u vezi knjige "Slepi mis".
Zagor Super Moderator Staff member Nov 15, 2015 #215 Skiper posle nje Knjiga mrtvih dusa od istog autora. :thumbup: