Serb - moji satovi

Evo posle nekog relativno kratkog prisustva na forumu, da uoblicim moju kolekciju i da predstavim sve satove zajedno:DPre dolaska na forum sam imao 3 fossila:D

Da krenemo od rusa:)Danas stigla Amfibija:)

dsc0061og.jpg pa onda raketakozanet.jpg....komqandirski2copy.jpg

Idemo dalje:)

Arhitekta arhitekta.jpg....fosilbeli.jpg......fossili.jpg....dsc0085il.jpg....timeforce.jpg

A sada :) peticaomiljena.jpg....gradjanin.jpg....casio1b.jpg

Dzepni:)

dzepni1.jpg....dzepni.jpg

Vintage:)
marvinu.jpg.....darwil.jpg

Zenska kolekcija:)

dsc0083nx.jpg......zenskakolekcija.jpg....

Stivo pred spavanje:lol:

lektira.jpg............konstantin2.jpg

Nazalost nisam mogao da nadjem sliku Casia Edifice:) Od sad pa nadalje se malo orijentisem ka Svajcarcima , tacnije vintage Longinesi, Omege i bicu zadovljan:) Bio sam u guzvi ovih par meseci, ali ocekujte neke nove moje tekstove , nisam se ulenjio , nego vremena je malo:) Pozdrav:)

Ufffff zaboravio sam moj najtacniji sat i njegovog cuvara!!!!!:lol:
2rcpci9.jpg

Serb, svaka cast na kolekciji! Mislim da si u pravu - ovakvu kolekciju ce sjajno zaokruziti vintage Omege i Longinesi.

Naravno, "sokobanjski" sa cuvarom je definitivno vrh :).

Serb svaka čast na kolekciji u kojoj ima od svega po malo, brzo si napredovao od ta tri Fossila. :congrats:

Sada si već ozbiljan kolekcionar. :thumbsup:

Evo veceras sam imao priliku da se druzim sa Nesom i njegovom zenom, i iznenada sam dobio novi primerak u kolekciji. Tacnije moja lepsa polovina:) Nesa je bio siroke ruke i poklonio je ovaj odlican sat, dok ga ne slikam na ruci evo Nesinih fotki:)

25s94rn.jpg

Jos jednom hvala Neso:D

Nema na čemu. Zadovoljstvo je pokloniti sat onome ko ga ceni, a pošto ti je žena dokazana ljubiteljka ruskih satova, zadovoljstvo je utoliko veće. :beer:

Back