Serb - moji satovi

I jos nesto, ovakvu pricu sam cuo vec nekoliko puta. Ljudi hteli da sacuvaju sat i skinuli ga da nesto obave, kad ono bedak, sat pao i ostetio se.. Na kraju ce ispasti da je sat najsigurniji na ruci.

Vise ne skidam sat sa ruke, inace ne bih ni ovaj nosio nego sam se iznenada nasao na brodu nisam planirao, i kad sam krenuo da skocim zeni sam predavao sat da ga cuva i u tom trenutku, udarimo, i izleti i to za maler od celog tog brodica upadne bas u vodu, a posto je Tisa mutna, nestao je posle sekund, posle sam kao ronio nesto, ali nije bilo sanse:crying: Sta da vam kazem hvala na ohrabrenju:) Sta cu sad moram da uzem nov sat:D

bice jos satova nemo da brigash, kontam ja ono emotivno vezan za prvi sat i tako to, al sto bi rekli sudbina je tako htela...

Nije prvi sat koji sam imao nego prvi koji sam ovde predstavio, a sto je najgore toje sat koji mi lepsa polovina poklonila za rodjenda. A i bas sam ga voleo zato sto sam veliki fan citizena i eco-driva , ali kao sto kazete doci ce bolji i lepsi, a zena ce kupiti novi za rodjendan:)

I plasticna kopca i cicak traka su bile popustile(a ja sve vreme odlagao da zamenim kais), pa ga prilikom jednog od poslednjih skokova sa stene jednostavno nije vise bilo na ruci kad sam izronio...
Mali off: I meni je sat sa cickom spao sa ruke kada sam skidao jaknu. Uopste nisam osetio i slucajno sam ga video pored puta u travi. Od tada izbegavam kaiseve sa cickom.

Evo novog sata koji je zamena za Citizen koji pluta negde:( Seiko SNZH55K1, pokrece ga automatski mehanizam 7s36:D
[h=1][/h]
33322-seiko-snzh55k1.jpg

33323-seiko-snzh55k1.jpg

33324-seiko-snzh55k1.jpg

Nadam se da vam se svidja:D

Hvala baki, moram priznati da sam ga dugo merkao, i citao o njemu , svi ga hvale i kazu da je ovo dobar mehanizam , a svoje licne utiske za par dana kacim:D

E, Serb, nek si ga docekao! Zaista je prelep a i slike su odlicne. Bas mi je drago sto si ga uzeo, posebno nakon tuzne price o Tisi i Citizenu ;)

serb znaci stigao je.prelep je sat bas mi se svidja a o kvalitetu je suvisno i pricati.nek te dugo i sa srecom sluzi.

Hvala Vladas:) Hvala Jagi:)Dobro sta da se radi, citizenu bilo sudjeno, eto sad sam uzeo sat koji lici na dajvera, nije klasican ali izdrzace brckanje:)

Čuvaj ovog nindžu, a nindža će čuvati tebe.

:congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats:

Evo da se pridružim čestitkama. MLooogo lep satić!

Pih, ne videh na vreme da sam imao 666 poruka. Trebalo je da onda prekinem sa pisanjem i da otvorim novi nalog :D

Back