Serb New member Jan 24, 2013 #322 Modovi u prethodnom topicu sa vecinom fotki mi se nekako hamilton umesao u ruske satove, pa ako mozete to da ispravite hvala P.S na pr0sloj strani cela kolekcija Last edited: Jan 24, 2013
Modovi u prethodnom topicu sa vecinom fotki mi se nekako hamilton umesao u ruske satove, pa ako mozete to da ispravite hvala P.S na pr0sloj strani cela kolekcija
Neša Super Moderator Staff member Jan 24, 2013 #324 Auh, na prvoj strani krenuo rusko-japanski rat, tu je i Kinez, na ovoj došao Amer švajcarskog porekla... ti k'o da praviš Ujedinjene nacije od satova
Auh, na prvoj strani krenuo rusko-japanski rat, tu je i Kinez, na ovoj došao Amer švajcarskog porekla... ti k'o da praviš Ujedinjene nacije od satova
Serb New member Jan 24, 2013 #325 Hvala drugari, svakako ste vi svi forumasi imali uticaja na moju kolekcijuZelja mi je jos 3133 mehanizam
Hvala drugari, svakako ste vi svi forumasi imali uticaja na moju kolekcijuZelja mi je jos 3133 mehanizam
skydrummer New member Jan 25, 2013 #331 Lepi satovi. Nisam znao da imaš Poljota, veoma lep sat. Šta kažeš, ti bi jedan, 3133 hehe znaš ti šta valja.
Lepi satovi. Nisam znao da imaš Poljota, veoma lep sat. Šta kažeš, ti bi jedan, 3133 hehe znaš ti šta valja.
Serb New member Jan 25, 2013 #332 Hehheheeh Sky znas ti nas dogovor, nadam se da ces uskoro dobiti 1967 , a 3133 ce biti samo da mi smanji patnju Salim se rekao sam da 7750 i 3133 moram da imam, naravno ima tu jos koji hrono Seikov mehanizam ali da ne budem alav
Hehheheeh Sky znas ti nas dogovor, nadam se da ces uskoro dobiti 1967 , a 3133 ce biti samo da mi smanji patnju Salim se rekao sam da 7750 i 3133 moram da imam, naravno ima tu jos koji hrono Seikov mehanizam ali da ne budem alav
skydrummer New member Jan 25, 2013 #333 Ma nisi alav, ko bi to ovde i pomislio . 1967 mi se migolji kao sapun, ali dobro da ne kukam, svakome je njegova muka najteža:lol:. Last edited: Jan 25, 2013
Ma nisi alav, ko bi to ovde i pomislio . 1967 mi se migolji kao sapun, ali dobro da ne kukam, svakome je njegova muka najteža:lol:.
anbeast New member Jan 25, 2013 #334 Zelenko, mrzecu te (iz dna svoje paklene gusarske duse) kad budes dobio 67 :lol: Serbisa, bar te Valjoux kopije nisu skupe (salim se, naravno. Negde je bilo reci da ljudi to cesto govore). Udovolji sebi...
Zelenko, mrzecu te (iz dna svoje paklene gusarske duse) kad budes dobio 67 :lol: Serbisa, bar te Valjoux kopije nisu skupe (salim se, naravno. Negde je bilo reci da ljudi to cesto govore). Udovolji sebi...
Serb New member Jan 25, 2013 #335 Ma ubice me lepsa polovina, rekao sam da pravim pauzu posle Hamija, ali nisam siguran da ce to da se ostvari
Ma ubice me lepsa polovina, rekao sam da pravim pauzu posle Hamija, ali nisam siguran da ce to da se ostvari
anbeast New member Jan 25, 2013 #336 Ma kakvi da se ostvari. Ti si visestruki recidivista (kao uosatalom i vecina nas) Hajde, hajde...3133 kosta samo delic Hamija....
Ma kakvi da se ostvari. Ti si visestruki recidivista (kao uosatalom i vecina nas) Hajde, hajde...3133 kosta samo delic Hamija....
Serb New member Jan 25, 2013 #337 Merkam jednog junga, ima ga jedan profesor ovde na forumu, nego je tezak za pregovore:lol:
anbeast New member Jan 25, 2013 #338 Hmmm...ko li je to?! Znas kako, ti profesori su ti svi (ko i umetnici) pomalo, fiiijuuu... Koji je to model Mladog Jovice?
Hmmm...ko li je to?! Znas kako, ti profesori su ti svi (ko i umetnici) pomalo, fiiijuuu... Koji je to model Mladog Jovice?
Serb New member Jul 26, 2013 #339 Evo novog sata u mojoj kolekciji , treba mu novi kais i malo doterivanja, ali je dobar
milan zmaj New member Jul 26, 2013 #340 Uh bratic Serb odlican je,bas dobar satic.:adore: Jedan kvalitetan kozni braon kais....zasluzio je kvalitetnu koznu.. Last edited: Jul 26, 2013
Uh bratic Serb odlican je,bas dobar satic.:adore: Jedan kvalitetan kozni braon kais....zasluzio je kvalitetnu koznu..