Slike ruskih satova

:D evo i putina:laugh: Mogu reci samo (sa malim zakasnjenjem) BRAVOOO:thumbsup::congrats:!!I ja odavno trazim ovakvog lepotana (sto je najgore,imao sam ga i...trampio..budala:banghead:).Kazu da,kada su ga rusi napravili,negde '60ih god.,da su hteli da naprave pandan Pateku,te je to tada a i sada Poljot 29 r.de luxe bio najkvalitetniji mehanizam (naravno,nakon Wostok precission serije).Neka ti je sa srecom Simo!Ziveli!

Last edited:
Epa jbga,ja sam ga malo utupio,stvarno MALO kasnim-celu godinu u p.m!:blushing: Al sta ce dok sve prelistam,usput se i zagubim malo:D.Eto izvinite ako malo zabrljam,nije namerno!Pozdrav!

Prelijepe kolekcije drugovi i drugarice!
Da malo i ja dam svog doprinosa zajednici :)
Danas na ruci je ova ljepotica - Poljot - Black Beauty - mehanizam 2614.
Serijski boj 421/500.

IMAG0046.jpgIMAG0049.jpgIMAG0050.jpgIMAG0053.jpg

Mislim da skoro svaka kuca ima po jednog "rusa",pa da ni ja ne budem izuzetak.:D

Evo mog "rusa"...

Bilo bi extra,kad bi mi neko napisao nesto o ovom satu...:)

P1040479.jpg

Postovanje svima :) nov sam na forumu,ne znam dal sam bas na pravom postu..ali interesuju me ti Vostok komandirski satovi. kako da dodjem do njih i kolika im je cena odprilike?? kupio bih polovan u dobrom stanju,ispravan iz vremena SSSR-a. :thumbup:

evo jednog ruskog lepotana,kao nov,vostok sa datumom,dosta je velik,40*38 milimetara,elipsastog oblika....

uživajte u slikama...

beli vostok 019.jpgbeli vostok 020.jpgbeli vostok 021.jpgbeli vostok 023.jpg

Upadose ova dva u rusko krilo kolekcije. Dobili prolaz zbog dvobojnih cifera a Pobeda sa ZIM masinom 2602. Na drugoj Pobedi uradjena kadavericna transplantacija sa Seiko 5 pa ce se to naslika u drugohj temi.
IMG_4474_1_1.JPG IMG_4476_2_1_1.JPGIMG_4477_1_1.JPG

Back