evo i putina:laugh: Mogu reci samo (sa malim zakasnjenjem) BRAVOOO:thumbsup::congrats:!!I ja odavno trazim ovakvog lepotana (sto je najgore,imao sam ga i...trampio..budala:banghead.Kazu da,kada su ga rusi napravili,negde '60ih god.,da su hteli da naprave pandan Pateku,te je to tada a i sada Poljot 29 r.de luxe bio najkvalitetniji mehanizam (naravno,nakon Wostok precission serije).Neka ti je sa srecom Simo!Ziveli!
Epa jbga,ja sam ga malo utupio,stvarno MALO kasnim-celu godinu u p.m!:blushing: Al sta ce dok sve prelistam,usput se i zagubim malo.Eto izvinite ako malo zabrljam,nije namerno!Pozdrav!
Prelijepe kolekcije drugovi i drugarice!
Da malo i ja dam svog doprinosa zajednici
Danas na ruci je ova ljepotica - Poljot - Black Beauty - mehanizam 2614.
Serijski boj 421/500.
Postovanje svima nov sam na forumu,ne znam dal sam bas na pravom postu..ali interesuju me ti Vostok komandirski satovi. kako da dodjem do njih i kolika im je cena odprilike?? kupio bih polovan u dobrom stanju,ispravan iz vremena SSSR-a. :thumbup:
Upadose ova dva u rusko krilo kolekcije. Dobili prolaz zbog dvobojnih cifera a Pobeda sa ZIM masinom 2602. Na drugoj Pobedi uradjena kadavericna transplantacija sa Seiko 5 pa ce se to naslika u drugohj temi.