Slike ruskih satova

evo jedna nova prinova kirovski sat je iz 1965 a kao da je danas kupljen
kada ga je moj sadzija video ,kaze mlados ludos na ovaj sat prvi put sam menjao osovinuSDC11831.jpg

Evo jednog lepotana, nadam se da će uskoro biti u mojoj kolekciji!

Attachments

• $(KGrHqR,!p8E63Zwh8TJBOyKcukUOw~~60_12.jpg
    $(KGrHqR,!p8E63Zwh8TJBOyKcukUOw~~60_12.jpg
    38 KB · Views: 224
Da li me to oči varaju, ili je to stari, robusni i pravi vodolaz?

Čestitam unapred na ovakvoj kupovini :congrats:

Nevaraju te oči Nešo. Pravi Zlatoust 191 CHS Vodolaz. Nije ruska replika niti Inviktin klon. Veoma redak sat. Zare ako ga pazariš nađi malo vremena pa postavi par lepih fotki, ovakav sat zaslužuje to. Ovaj konkretan primerak je baš dobro očuvan, čak i radijum.

Jeste pravi Zlatoust, obavestiću vas o ishodu transakcije, a i fotke će se pojaviti u skorije vreme!

Da li me to oči varaju, ili je to stari, robusni i pravi vodolaz?

Да, то је права реч Нешо. Робусни, прави водолаз. Без ронилаца, сидара и секундаре. ОВО се код нас ретко виђа. Ако се у њему не крије механизам нечега другог, ово је права ствар за колекцију. Сан свих који скупљају војне сатове, а поготово свих колекционара сатова СССР.

Moram da priznam da sat još nisam video uživo, ali ne bi trebalo da bude koske, serijski broj je 6774, na njemu je čak i orginalna narukvica, pa sve u svemu videćemo, kada stigne i ako stigne.

Ако је прави и исправан, није много.

Причало се да је на тржишту било много кинеских копија.

Mada je ova tema ispala iz TOP 5 like-ovanih tema,meni je uvek bila jedna od omiljenih. Evo jedne raketice,koja nikog nece ostaviti bez daha, i kod mene je zavrsio sasvim slucajno, verovatno se nikada ni na ruci nece naci,ali ovaj zlatni "tepih" ,ili kako se to vec zove, neko ce znati verovatno, me odusevio. Ovaj sat je, za ondasnje vreme, bio sat sa mnostvo stila...

P103097232.jpg

P10309732.jpg

P1030972322.jpg

P10309723.jpg

da li treba uopste reci da radi kao nov :)

Back