Slike ruskih satova

Nek je sa srećom i u zdravlju da ga nosiš :congrats:

:beer: :beer: :beer:

Satić je prva liga :thumbsup:

bt321
Odličan je.Mnogo je lepši na tvojim slikama nego na onoj što je snimio tvoj rođak.
Čestitam!

bt321 , da se i ja pridružim čestitkama ! U zdravlju ga nosio i lepo ti služio...

PS. ...ako ti se neko u sred noćicandle.gif pojavi sa "čarapom" na glavi i drekne "ajde, bre, daj onaj crni Poljot 3133 !" icon_2gun.gif odma da ti kažem da to nisam ja.znoj.gif Ne svidja mi se taj sat ni malo... icon_nervious.gif 001.gif eusa_liar.gif

Last edited:
bt321 , da se i ja pridružim čestitkama ! U zdravlju ga nosio i lepo ti služio...

PS. ...ako ti se neko u sred noćiView attachment 22687 pojavi sa "čarapom" na glavi i drekne "ajde, bre, daj onaj crni Poljot 3133 !" View attachment 22688 odma da ti kažem da to nisam ja.View attachment 22689 Ne svidja mi se taj sat ni malo... View attachment 22685 View attachment 22686 View attachment 22690

hvala druze na cestitkama taj poljot crni nije 3133 nego 3017;)

Ova slika je pun pogodak. :congrats:

Inače, veliko je zadovoljstvo videti kada neko uživa u svom satu.

Jajooo... Babuške :D pa to je ruska nacionalna igračkica... Mogu li na pola da se rastave, pa jedna u drugu a ? Imala i sestra moja, dobila iz Moskve, ali ko zna gde su sad. To bilo pre trideset godina.

Inače, baš dobra fotka...:thumbsup:

Back