23jewels Well-known member Nov 24, 2014 #3,261 A cifer sa pezoovim znakom? SBGW033. a sliku otpozadi 9s64 Last edited by a moderator: Nov 24, 2014
KureNS New member Nov 29, 2014 #3,269 Još da su natpisi ćirilični...:man_in_love: Već duže vreme tragam za jednim ovakvim (naravno ćitilica obavezna)...
Još da su natpisi ćirilični...:man_in_love: Već duže vreme tragam za jednim ovakvim (naravno ćitilica obavezna)...
vlajo New member Nov 29, 2014 #3,270 MMario said: E taj "pezo" bi mi bas "legao" dobro :yes4: Click to expand... Ma svakom bi legao Nego teško da bi mi to bio izbor među prva tri luksuzna sata, mislim da se Roli, Omega i Ivica podrazumevaju, pa tek onda da dođe nekakav GS....on je primarni samo za japose, to je patriotski i ja ih razumem.
MMario said: E taj "pezo" bi mi bas "legao" dobro :yes4: Click to expand... Ma svakom bi legao Nego teško da bi mi to bio izbor među prva tri luksuzna sata, mislim da se Roli, Omega i Ivica podrazumevaju, pa tek onda da dođe nekakav GS....on je primarni samo za japose, to je patriotski i ja ih razumem.
MMario Well-known member Nov 29, 2014 #3,271 Vlajo, jeste tako kao sto pises, ali bi mi lepo stajao na ruci! :yes4: I ne bi se stideo ni jednog svajcarca u tom cenovnom rangu.....
Vlajo, jeste tako kao sto pises, ali bi mi lepo stajao na ruci! :yes4: I ne bi se stideo ni jednog svajcarca u tom cenovnom rangu.....
borko New member Nov 30, 2014 #3,274 Ovaj zadnji je skroz zanimljiv. Jos da je crni cifer bio bi prava bomba.
borko New member Nov 30, 2014 #3,276 Stvarno dobro izgleda. Da, para nam nikad dosta, to je uobicajeno u praksi!
23jewels Well-known member Nov 30, 2014 #3,277 Slicni(ji), a razliciti anbeast said: View attachment 102245 Click to expand...