Uh, al' je dobaaaar ovaj JLC... uzas! Za istetovirat ga...
A sad off, ali moram da se nadovezem na nesto sto je Anbeast napisao, a ja o tome toliko vec dugo razmisljam, ali nikako da "ispljunem", da otvorim dusu - sve mi nesto nezgodno radi raje koja voli ono sto ja ne volim, a cije misljenje i te kako cijenim...
Dakle... bilo kakava "bimetalna" narukvica, ma o kojem satu da se radilo; pepsi bezel; "cyclops lens" na bilo kojem satu da se nalazio; i evo, nazalost, taj Orientov logo, koji je krivac da jos nikada nisam posjedovao jedan od ovih satova... "TDR", kako ga je nazvao Anbeast, ili - unaprijed se izvinjavam na ovako crnim asocijacijama - logo neke od ovih novopecenih, fantomskih "osiguravajucih" kompanija, "zvucnog" imena, tipa "Royal Osiguranje" - a po nepisanom pravilu slijedi i otvaranje privatnog fakulteta - a sve u vlasnistvu novopecenog tajkuna, bivseg magacinera, ili sta ja znam cega vec... (ako se neko sjeca onog skeca Nadrealista: "Mi smo stara sarajevska piljarska familija... tu smo od sedamdeset druge... evo imamo i grb...")
I da me ne shvatite pogresno, i ja ih gotivim, a par modela mi se zaista jako, jako dopada, vec dugo (eno, npr. onaj Skyev Bambino... jednostavno fanstastican sat), sli dzaba, neke stvari u ovom nasem svijetu ovisnosti o satovima nikada, ali nikada necu svariti.