Slike satova koji mi se sviđaju

Sky :thumbup: ... I opet se Lemania nasla u satu fantasticnog izgleda.

Medjutim, ovaj sat se pojavio na britanskom forumu, i ove kazaljke su Sinn-ove, sa Sinn-ovog Lemania modela, koje je vlasnik Fortisa naknadno stavio, i, ustvari, u estetskom smislu, poentirao.

Moj novi, apsolutni favorit u kategoriji bang for the box Citizen Eco-Drive 200m Quartz Promaster Diver BN0150-61E....i mogući sledeći prvi pik ;)[h=1]$_1.jpg harga-jual-jam-tangan-citizen-BN0150-61E.jpg[/h]

Sviđa mi se moje .:D
10daafb.jpg

Pozz dragi forumasi-pajtasi,malo,malo pa me nema:Dali tu sam,na forumu pratim desavanja i van njega te upravo naleteh na ovog novog popularnog plastikanca...sa01_sutn400_Press-copy.jpgsistem_SUTN400_back.png1681940593_side-604-604.jpg1681940593_back-604-604.jpgSISTEM51 has no need for a battery — it's powered by the person who wears it. Every movement of the wrist sets the rotor in motion, winding the watch, so SISTEM51 features an 'automatic', or 'self-winding' movement. Even when laid to rest for a while, it keeps on going for an exceptional 90 hours.

Kako izgleda bar pola miliona dolara na stolu? Ovako:
1.jpg
Naravno, u pitanju su službeno izdavani vojni Rolex-i. Čim su vojni satovi u pitanju po definiciji su mi interesantni.
Čika ih zagrabio kao klikere.:)
3.jpg

Back