Slike satova koji mi se sviđaju

Šteta što nije mehanički.
tumblr_nbngaoAhj71su2ieno1_1280.jpg

Last edited:
Cy0WXx6.jpg
Moja najveca glupost, imao sam, mislio da mi ne lezi na ruci, menjao za set felni...kakva katastrofalna greska. Desava mi se nesto cudno u zadnje vreme, sve preko 40 mm mi deluje previse, do 42 evantualno...sve sto sam mislio da zelim vise mi ne deluje tako primamljivo. Danak neiskustvu, ili pak pocetnicki haos...

Moze i ovaj
prs25a.jpg

Nov, u nekom outletu u Ljubljani. 40% popust na navodno regularnu cenu. Svrbi me neki jednostavan swiss, ali skroman, ne bih da idem u "vrišteća" imena.

Ne bojte se, taj sat je sa svojih 40mm prilično brutalan! Biće on dobar Araphelu.

Pa da. Onda ovih 400€ ispadne sasvim ok. Jedino je narukvica užas.

Araphel, ta narukvica je zaista samo za modne fotografije. Ja sam na njega nakon dosta traženja našao kožu 20/20 po preporuci RUSa koja mu lepo leži. Takodje mu jako lepo stoji klasični mesh. Postavljao sam slike pa potraži.

Last edited by a moderator:
Hvala vam što se brinete :)

Probao sam ga na ruci, i iako malog prečnika, dosta je visok, pa deluje robusno. Ako se odlučim, ide odmah neki Hirsch racing na njega.

Ideja i jeste da uzmem nešto "formalnije" a da je ipak u mom stilu. Prvi izbor je bio neki Hamilton, ali ne uspevam da izvučem popust za njega koliko hoću.

Hvala vam što se brinete :)

Probao sam ga na ruci, i iako malog prečnika, dosta je visok, pa deluje robusno. Ako se odlučim, ide odmah neki Hirsch racing na njega.

Ideja i jeste da uzmem nešto "formalnije" a da je ipak u mom stilu. Prvi izbor je bio neki Hamilton, ali ne uspevam da izvučem popust za njega koliko hoću.

Hirsch Mariner Rally deluje na njemu kao kanapče. Probano :)
Baš me interesuje koji Hamilton si bio nameračio?

Back