Slike satova koji mi se sviđaju

Ovaj El primero je moj ultimativni gral i kad bih morao birati jedan sat da zamijeni sve druge,to bi bio bas on.
Da mi ga je vidjeti uzivo...

Uh Vlajo gledao je, nosio je...ali je skupa. Mislim i previše skupa ali je prelepa.

Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. :))))

Attachments

• uploadfromtaptalk1416294905763.jpg
    uploadfromtaptalk1416294905763.jpg
    286.3 KB · Views: 280
Last edited by a moderator:
Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. :))))[/QUOTE]

Istina do istine:
Od ponedeljka pocinjem da ucim.
Sutra pocinjem da drzim dijetu.
Samo jos ovaj sat.

Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. :))))

I onda ti sin jednog dana kaže da su to seljački prevazidjeni satovi i kupi smart sat sa android platformom a filipa ostavi da kupi prašinu

Hmmm... Imam neki blag predosećaj da si ti Duše-sa-sekirom, horološki rusofil. :-D. Zaista ne znam sta me tačno tera da tako razmišljam ?!?! :-D

JOOOOOJ.... Nautilus! Savrsenstvo!

Da se ne lažemo, zmaju, zadrz'o bi se kod tebe cirka dva meseca :-D

Last edited by a moderator:
Ha,ha... u ovoj temi se ja danas svadjam sam sa sobom :D

Maîtres du Temps Chapter Two Classique

39241.jpg

Ovaj sat je ART DECO koliko i Chrysler Building, Talbot T150 Lago ili ovaj suludi Rolls-Royce Phantom III Labourdette Vutotal cabriolet :D

1938-Talbot-Lago-T150-C-Lago-Speciale-Teardrop-Coupe.jpg

1939_Rolls-Royce_Phantom_III_Labourdette_Vutotal_cabriolet_002_0633.jpg

Back