milan zmaj New member Nov 13, 2014 #3,222 Svidja mi se nato...Omegin nato Attachments uploadfromtaptalk1415863335034.jpg 108.8 KB · Views: 203
sin.er New member Nov 13, 2014 #3,223 ovo je meni čudo...čak je i relativno jeftin (oko 150 $) ali ih nema. rasprodani do 2015-e: inače ovo: Good Chinese Mechanical Watches/Direct From Hong Kong Workshop/$170
ovo je meni čudo...čak je i relativno jeftin (oko 150 $) ali ih nema. rasprodani do 2015-e: inače ovo: Good Chinese Mechanical Watches/Direct From Hong Kong Workshop/$170
gogmajster New member Nov 16, 2014 #3,226 Ovaj El primero je moj ultimativni gral i kad bih morao birati jedan sat da zamijeni sve druge,to bi bio bas on. Da mi ga je vidjeti uzivo...
Ovaj El primero je moj ultimativni gral i kad bih morao birati jedan sat da zamijeni sve druge,to bi bio bas on. Da mi ga je vidjeti uzivo...
KureNS New member Nov 16, 2014 #3,228 Autodromo Prototipo Chronograph EDIT: Da dodam i Hamiltona... Last edited: Nov 16, 2014
milan zmaj New member Nov 18, 2014 #3,232 Uh Vlajo gledao je, nosio je...ali je skupa. Mislim i previše skupa ali je prelepa. Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. ))) Attachments uploadfromtaptalk1416294905763.jpg 286.3 KB · Views: 280 Last edited by a moderator: Nov 18, 2014
Uh Vlajo gledao je, nosio je...ali je skupa. Mislim i previše skupa ali je prelepa. Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. )))
piksi New member Nov 18, 2014 #3,233 Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. )))[/QUOTE] Istina do istine: Od ponedeljka pocinjem da ucim. Sutra pocinjem da drzim dijetu. Samo jos ovaj sat.
Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. )))[/QUOTE] Istina do istine: Od ponedeljka pocinjem da ucim. Sutra pocinjem da drzim dijetu. Samo jos ovaj sat.
Baron New member Nov 18, 2014 #3,234 milan zmaj said: Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. ))) Click to expand... I onda ti sin jednog dana kaže da su to seljački prevazidjeni satovi i kupi smart sat sa android platformom a filipa ostavi da kupi prašinu
milan zmaj said: Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. ))) Click to expand... I onda ti sin jednog dana kaže da su to seljački prevazidjeni satovi i kupi smart sat sa android platformom a filipa ostavi da kupi prašinu
anbeast New member Nov 20, 2014 #3,237 Hmmm... Imam neki blag predosećaj da si ti Duše-sa-sekirom, horološki rusofil. :-D. Zaista ne znam sta me tačno tera da tako razmišljam ?!?! :-D JOOOOOJ.... Nautilus! Savrsenstvo! Da se ne lažemo, zmaju, zadrz'o bi se kod tebe cirka dva meseca :-D Last edited by a moderator: Nov 23, 2014
Hmmm... Imam neki blag predosećaj da si ti Duše-sa-sekirom, horološki rusofil. :-D. Zaista ne znam sta me tačno tera da tako razmišljam ?!?! :-D JOOOOOJ.... Nautilus! Savrsenstvo! Da se ne lažemo, zmaju, zadrz'o bi se kod tebe cirka dva meseca :-D
anbeast New member Nov 20, 2014 #3,238 Ha,ha... u ovoj temi se ja danas svadjam sam sa sobom Maîtres du Temps Chapter Two Classique Ovaj sat je ART DECO koliko i Chrysler Building, Talbot T150 Lago ili ovaj suludi Rolls-Royce Phantom III Labourdette Vutotal cabriolet
Ha,ha... u ovoj temi se ja danas svadjam sam sa sobom Maîtres du Temps Chapter Two Classique Ovaj sat je ART DECO koliko i Chrysler Building, Talbot T150 Lago ili ovaj suludi Rolls-Royce Phantom III Labourdette Vutotal cabriolet