G gdin Branko New member Dec 9, 2014 #3,322 Mario, apsolutno se slažem! Jedino nisam ljubitelj visokog sjaja kada je remen u pitanju.
MMario Well-known member Dec 9, 2014 #3,323 I to je istina, ali bi mu cak i progledao kroz prste s obzirom na sam sat.
arch_m New member Dec 9, 2014 #3,324 Krajnji desni mi se ne svidja, ovaj srednji, onako... ali lijevi. Uh! S ovim skoro pa neprimijetnim rimskim ciframa... Fantastican! A remen... ma... uklopio bi se i on nekako! Ako treba, tukao bih ga dok se ne uklopi! Last edited: Dec 9, 2014
Krajnji desni mi se ne svidja, ovaj srednji, onako... ali lijevi. Uh! S ovim skoro pa neprimijetnim rimskim ciframa... Fantastican! A remen... ma... uklopio bi se i on nekako! Ako treba, tukao bih ga dok se ne uklopi!
Dzidzi New member Dec 11, 2014 #3,325 Jedan skromni Patek World Time sa Genevom na brojčaniku,cena prava sitnica milja franaka.
G gdin Branko New member Dec 13, 2014 #3,328 Jednostavnost koja odiše elegancijom i ostavlja bez daha...
anbeast New member Dec 13, 2014 #3,329 Svedenost, elegancija.... samo mi blago,blago smeta natpis ''automatic''. Smatram ga suvisnim i primerenijim nekom low budget satu... (al ovo je bas trazenje dlake u jajetu)
Svedenost, elegancija.... samo mi blago,blago smeta natpis ''automatic''. Smatram ga suvisnim i primerenijim nekom low budget satu... (al ovo je bas trazenje dlake u jajetu)
MMario Well-known member Dec 13, 2014 #3,330 Ma meni ni ne smeta taj automatic....daje mu nekakavu simetriju.....sto je opet jednostavnost.
max pain New member Dec 17, 2014 #3,333 Probao sam ga par puta i odusevljen sam ovim satom, moja tiha patnja, nadam se da ce se stvoriti uslovi da kupim ovakav sat...
Probao sam ga par puta i odusevljen sam ovim satom, moja tiha patnja, nadam se da ce se stvoriti uslovi da kupim ovakav sat...