Slike satova koji mi se sviđaju

Ovo ću neko vreme moći samo da sanjam, nažalost vajno srpsko tužilaštvo mi je ispostavilo račun za sudske troškove od nekih 198.000 dinara za proces koji se vodi 20 godina iako je presuda u moju korist ehehehhe, dal da plačem. Naplata nemoguća osim ako neko ima neke veze u Austriji. Elem moja najveća ljubav otkrivena preko ovog foruma i hvala vam za to.
2511883d_xxl.jpg

Ma da. Sat deluje klasično, a opet kao da bi se uklopio i u svakodnevne varijante. Ako bih mu tražio zamerke, onda je to što ima open caseback a mehanizam nije nešto dekorisan. Sve ostalo je super, i stvarno dobro leži na ruci.

Eto,meni se Roamer ovde najmanje sviđa a glavni razlog je ispolirana narukvica.
Inače svakako deluje najveće na ruci.
Nego,na ovoj prvoj Certini iznenađujuće loše obrađen prozorčić za datum (vidi se kada se fotka uveliča)

Vladane, sad sam obratio pažnju, i zaista je tako. Roamera sam video negde sa satiniranom narukvicom i daleko bolje izgleda. Mada, ovo ne deluje ni izbliza toliko šljašteće uživo. Sasvim je podnošljivo. Ova chrono Certina me ubija u pojam, odjednom mi se mnogo dopada, a mogla bi se isposlovati za 300 uz malo sreće. Samo što nikad nisam ni zamišljao da bi mi prvi swiss bio kvarc.

meni je 40mm nekakav minimum stavljanja na ruku i nošenja, a pretpostavljem da većina starovremenskih ronilačkih (i jastučara) ima i veći prečnik.
to će skydrummer proanalizirat u daljnim razradama historije ronilačkih.

Last edited:
дефинитивно је огроман на руци, има добар механизам крунице али су ми сви исти квалитетом, цертина чак и помало разочарала

елем ја ти преп да у делта ситију погледаш и веровали или не и едокс, то је тај исти ранг цене, а обрада је изврсна, успут погледај и алпину, њихови су ме сатови оставили без даха

п.с. иначе на окупљању рече не би никад платио више сат од 200евра, на АДИ, шта је сад ово хехехехе :flapper:

I danas sam malo probavao. Roamer pobedio po meni. Bez obzira na dimenzije, deluje daleko veći na ruci.View attachment 117333View attachment 117334View attachment 117335View attachment 117336

Milane, ništa nego svest da nema ipak swiss bez neke donje granice.

Inače, proredio sam ekipu pa se pojavilo malo mesta u kutiji, a i želja za nečim takvim.

Taj Edox moram podrobnije da ispitam, jer videh skoro na službenom putu 60% popusta na njihove modele, čak i neke automatike, pa sam ih odmah otpisao kao nešto što sigurno nije baš zadovoljavajuće. Kako za ime znam, čak sam pomislio da nije u pitanju neka frankenštajnizacija stare marke.

Inače, u Delti samo pogledao, planiram kupovinu najverovatnije na nekom sledećem službenom putu.

Back