Slike satova koji mi se sviđaju

Odlican i zanimljiv Oris,inace,Oris je jako zanimljiv i kao brend,hvaljen po odnosu ulozeno/dobijeno.

Delim mišljenje sa tobom Nenade.

Oris je jedan od meni omiljenih brendova, kada je reč o Diver modelima.

Imaju odlično izbalansiran odnos kvalitet-cena i veliki izbor modela koji zadovoljavaju razne afinitete potencijalnih kupaca.

U svakom slučaju bih voleo bar jedan u svojoj kolekciji.:D

Diveri su im super,ali ja trenutno merkam pilote.
2fc3dda40be8007b1b589a7c6d2f7fd1.png

Merkam i ja pilote, ovih dana naročito ovu Alpinu.;):D

14911864831_f4a3c82731_b.jpg

Alpina_StartTimer-Pilot-Automatic-Chronograph-Sunray-versions.jpg

Probao sam dve top Alpine u Becu,dobri satovi,nema sta.Zavrsna obrada,dizajn,osecaj na ruci,zaista za svaku pohvalu.

Mogu ti reci,ovakav pilot na celiku je lepa stvar.

Prelep je i ovaj Piksi.:top::top::top:

Malo je brendova koji imaju toliko modela koji me ostavljaju bez teksta i da su baš po mom ukusu.

Kada bih recimo morao da odaberem pet Alpininih satova, bio bih u velikom problemu, pošto bi ostalo još bar pet koje bih svakako želeo u svojoj kolekciji, što nije slučaj sa drugim brendovima.

Jednostavno njihov dizajnerski tim zna da mi pogodi žicu, verujem i drugim ljubiteljima satova.
Kada listam njihovu web stranicu, obuzme me svaki put oduševljenje kao kod nekog deteta.

Model koji sam postavio na postu gore, imao sam priliku nedavno i da probam kod dilera u Srbiji, kako ovu verziju tako i verziju bez chronograpf-a. Izgledaju fenomenalno bez ikakvog preterivanja.

S obzirom na njihov cenovni rang, moraću još da pričekam momenat kada će bar jedan njihov model završiti u mojoj kolekciji.

Do tada mi ostaje da im se i dalje divim i pratim situaciju na tržištu, nadajući se nekom značajnom sniženju.

Alpina mi je postala u zadnje vrijeme top sat . Kod nas ga drzi jedna radnja ali kaskaju sa modelima . Opasan mi je diver 300 crni sa markerima zuckastim kao da je dobio patinu .
I piloti nisu losi .
Šteta sto na nasim prostorima nije bas zastupljena ova manifaktura .

Video sam ga uzivo,ali nije bio lik u Bomaru,tako da nisam mogao da "opipam" kvalitet,ali na oko odise istim.Moras da ga probas zbog lugova i velicine i ako ga kupis,obavezno i braon narukvicu da kupis.

Da da, baš sam tako i razmišljao. Ova crna kroko mi se ič ne sviđa. Inače juče sam radio od 10 do 8, zaboravio sam na poruku.

Ha ha, ne mogu da verujem, upravo ga preporučujem kolegi, samo crni
victorinox-VICT241668-510x600.jpg

Ha,ha,ha... Očigledno smo istomišljenici po pitanju satova Piksi .:D

Back